Personell innenfor rammen av personalutleie

Zeitarbeit International tilbyr deg faglærte arbeidere og medhjelpere innenfor rammen av medhjelperutleie, fra enkle produksjonsmedhjelpere som plukkere, maskinoperatører, skiftarbeidere, medhjelpere fra Polen, Ungarn, Romania og Ukraina.

Ved behov kan vi også tilby låsesmeder, sveisere, metallarbeidere og elektrikere. Det betyr at bedriften din er på den sikre siden når det gjelder midlertidige ansettelser fra Øst-Europa med lisens for Tyskland, Østerrike, Nederland og Sverige. Ved behov kan vi sende deg lisensene. Vi kan selvfølgelig også tilby vikarer i land som Slovakia, Tsjekkia og hele Baltikum. Les mer om outsourcing og produksjonsflytting i Øst-Europa. Spar høye lønns- og tilleggskostnader. Vi tar også hånd om logistikken og produserer eller pakker alt på våre fabrikker i Øst-Europa. Med våre pålitelige medarbeidere fra Serbia og Ukraina kan du også planlegge å outsource en arbeidskontrakt.

Prosedyre for utleie av ansatte:

  1. Søknad om utleie av arbeidskraft: Er du på utkikk etter kvalifisert arbeidskraft for å avhjelpe mangel på faglærte? Vi formidler faglærte og ufaglærte fra Polen, Tsjekkia, Slovenia, Ungarn, Litauen og Kroatia. Be Zeitarbeit International om å finne de rette vikarene fra Øst-Europa for deg.
  2. Formulering av behov: Fortell oss hva du trenger, per telefon eller via forespørselsskjema: Hvilke aktiviteter trenger du personale til? Hvor mange ansatte trenger du? Hvilke kvalifikasjoner er viktige for deg? Hvor lenge trenger du vikarer fra Øst-Europa?
  3. Overføring av arbeidskraft: Etter at vi har registrert behovene dine, søker vi etter egnet arbeidskraft fra Øst-Europa for overføring av personell. Vi tar oss av hele prosessen og ordner med nødvendige skjemaer og tillatelser. Våre medarbeidere fra Polen, Kroatia, Ungarn osv. snakker tilstrekkelig tysk.
  4. Vikarer på arbeidsstedet: Vi sørger for innkvartering, måltider og transport. Vikarer fra Øst-Europa kan være på arbeidsstedet innen 7 dager. Hvis du er interessert i en fast stilling for vikaren, kan du selvfølgelig gi ham et tilbud.

Mer informasjon om leasing av ansatte finner du her.

Kontrakter for arbeid med personell fra Øst-Europa

Kontrakter for arbeid og tjenester fra Polen, Tsjekkia og Romania er svært populære blant kundene våre. Uansett hvor stort prosjektet ditt er, tar teamet vårt seg av alt som har med arbeidskontrakter fra Øst-Europa å gjøre. Fra logistikk til innkvartering og støtte til de ansatte på stedet.

Stuepiker og rengjøring er også et tema i Tyskland, i likhet med renholdere, facility management, medhjelpere og assistenter i landbruket, stuepiker fra Ukraina og Serbia.

Selv om du har behov for hjelpere eller høstarbeidere fra Øst-Europa, Romania eller Bulgaria, kan du kontakte teamet vårt, som gjerne gir deg råd og viser deg mange muligheter.

Dersom det oppstår flaskehalser eller mangel på arbeidskraft i din bedrift, kan vi også skaffe deg kortvarige vikarer som produksjonsmedhjelpere, vikarer og skiftarbeidere fra Polen, Polen, Litauen og Lettland.

Du kan finne ut mer omarbeidskontrakter her..