Mekling med underleverandører

Vi formidler underleverandører og håndverkere fra Øst-Europa, Slovakia, Tsjekkia og Polen over hele verden. Få et uforpliktende tilbud. Vårt selskap Zeitarbeit International formidler underentreprenører med eget verktøy og egne biler samt tysktalende formenn. Teamene våre er hardtarbeidende og motiverte, og uansett om du trenger hjelpere eller fagarbeidere fra Slovakia eller Tsjekkia til bedriften din, støtter vi deg gjerne på alle områder når det gjelder bransje og handel eller bygningsarbeidere fra Øst-Europa eller Polen innen midlertidig ansettelse fra Øst-Europa eller en pålitelig arbeidskontrakt fra Ukraina eller Litauen og Lettland.

Våre tjenester innen personalrekruttering fra Øst-Europa er mangfoldige og fleksible, og vi tilbyr pålitelige hjelpearbeidere eller montører til industri, håndverk, produksjon, lager, logistikk, assistenter fra Polen og hele Øst-Europa opp til Ukraina og Serbia.

Ta uforpliktende kontakt med teamet vårt når det gjelder pålitelig og hardtarbeidende personell og arbeidere fra Øst-Europa - dine bekymringer og ditt prosjekt er viktig for oss. Send inn en personalforespørsel, så kontakter vi deg innen 48 timer.

Våre filialer

Vi formidler gjerne både kvalifisert fagpersonell og ufaglærte fra nesten alle bransjer.

Produksjon Midlertidig ansatte

 • Ansatt i produksjonen
 • Styreenheter
 • Medarbeider i produksjonen
 • Arbeidere ved samlebånd
 • Hjelpemidler til pakking
 • Fyllstoff

Logistikkpersonell fra Øst-Europa

 • Lagermedarbeider
 • Ansatte i forsendelsesavdelingen
 • Packer
 • Sortering
 • Industrielt rengjøringsmiddel
 • Lagermedarbeidere

Arbeidere i industrien

 • Sveiser
 • Låsesmed
 • Elektriker
 • Maskiningeniør
 • Produsent av anlegg
 • Elektriker

konstruksjon

 • Murer
 • Konstruktør av armert betong
 • Murer
 • Maler
 • Møbeltapetserer
 • Snekkere

Rekrutteringsbyrå for industri og handel og produksjonsassistenter og fagarbeidere fra utlandet, produksjonsmedarbeidere fra Øst-Europa og Ungarn er også populære.

Vi tilbyr kvalifiserte underleverandører som elektrikere, låsesmeder og sveisere, fagarbeidere med sertifikater, eget verktøy og nøytrale arbeidsklær fra Slovakia, Tsjekkia og Litauen. 

Sveisere, låsesmeder, fagarbeidere til stålkonstruksjoner, stålkonstruksjoner, trappekonstruksjoner for utplassering over hele verden. Dra nytte av vår pool av søkere og gode låsesmeder og sveisere fra Øst-Europa, montører fra Tsjekkia og Slovakia eller et land du ønsker. Ta uforpliktende kontakt med oss.