Alihankkijoiden sovittelu

Välitämme alihankkijoita ja käsityöläisiä Itä-Euroopasta, Slovakiasta, Tšekistä ja Puolasta maailmanlaajuisesti. Pyydä tarjous ilman velvollisuutta. Yrityksemme Temp Work International tarjoaa aliurakoitsijoille omia työkaluja ja ajoneuvoja sekä saksankielisiä työnjohtajia. Tiimimme ovat ahkeria ja motivoituneita, tarvitsitpa yrityksellesi apulaisia tai ammattitaitoisia työntekijöitä Slovakiasta tai Tšekistä, tuemme sinua mielellämme kaikilla aloilla, kun on kyse toimialasta ja kauppa tai rakennustyöntekijöitä Itä-Euroopasta tai Puolasta tilapäistyövoiman alalla Itä-Euroopasta tai luotettavaa työsopimusta Ukrainasta tai Liettuasta ja Latviasta.

Palvelumme alalla henkilöstön rekrytointi Itä-Euroopastaovat monipuolisia ja joustavia luotettavia aputyöntekijöitä tai asentajia teollisuuteen, käsityöhön, tuotantoon, varastoihin, logistiikkaan, apulaisia Puolasta ja koko Itä-Euroopasta aina Ukrainaan ja Serbiaan asti.

Ilmoittaudu sitoumuksetta ja ota yhteyttä tiimiimme, kun kyse on luotettavasta ja ahkerasta henkilöstöstä ja työntekijöistä Itä-Euroopasta - pyyntösi ja projektisi ovat meille tärkeitä. Lähetä henkilöstöpyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä 48 tunnin kuluessa.

Toimipisteemme

Tarjoamme mielellämme pätevää asiantuntijahenkilöstöä sekä ammattitaidottomia työntekijöitä lähes kaikilta aloilta.

Tuotanto Tilapäiset työntekijät

 • Tuotannon työntekijä
 • Ohjaimet
 • Tuotannon avustaja
 • Kokoonpanolinjan työntekijä
 • Pakkaamisen apuvälineet
 • Täyteaine

Itä-Euroopan logistiikkahenkilöstö

 • Varaston apulainen
 • Merenkulkuhenkilöstö
 • Pakkaaja
 • Sorter
 • Teollinen puhdistusaine
 • Varastohenkilöstö

Teollisuuden työntekijät

 • Hitsaaja
 • Lukkoseppä
 • Sähköasentaja
 • Koneinsinööri
 • Laitoksen valmistaja
 • Sähköasentaja

Rakennusala

 • Muurari
 • Teräsbetonirakentaja
 • Kipsiurakoitsija
 • Maalari
 • Verhoilija
 • Puusepät

Rekrytointitoimisto teollisuudelle ja kaupalle sekä tuotantoavustajille ja ammattitaitoisille työntekijöille ulkomailta, myös Itä-Euroopan ja Unkarin tuotantotyöntekijät ovat suosittuja.

Tarjoamme päteviä alihankkijoita, kuten sähköasentajia, lukkoseppiä ja hitsaajia, ammattitaitoisia työntekijöitä, joilla on todistukset, omat työkalut ja neutraalit työvaatteet Slovakiasta, Tšekin tasavallasta ja Liettuasta. 

Hitsaajat, lukkosepät, ammattitaitoiset työntekijät teräsrakentamiseen, teräsrakenteisiin, portaiden rakentamiseen niiden käyttöönottoa varten mielellään maailmanlaajuisesti. Hyödy hakijoista ja hyvistä lukkosepistä ja hitsaajista Itä-Euroopasta, asentajista Tšekistä ja Slovakiasta tai valitsemastasi maasta. Ota meihin yhteyttä sitoumuksetta.