Personell fra Øst-Europa

Midlertidig arbeid fra Øst-Europa er svært populært. Våre underleverandører og vikarer fra Polen, Ungarn, Litauen og Slovakia gleder seg til å jobbe i Tyskland. Arbeidstakerne våre registreres hos våre partnere i Øst-Europa og sendes deretter til Tyskland. Hvis du er på utkikk etter vikarer eller pålitelige vikarbyråer fra hele Øst-Europa, kan du ta uforpliktende kontakt med oss og be om en referanseliste og et uforpliktende tilbud.

Har din bedrift gode erfaringer med hjelpere fra Polen eller Romania? Vi hjelper gjerne bedriften din med alt fra ufaglærte arbeidere til pakkere eller truckførere fra Polen, Tsjekkia, Romania og Ungarn.

Uavhengig av om medarbeiderne skal utplasseres på kort varsel, finner vi medarbeiderne dine fra Øst-Europa. Som regel er de ansatte klare til å jobbe innen 7 dager. Vi tar oss av reisen og transporten til arbeidsplassen og sørger dermed for en vellykket utplassering i bedriften din. Vi er der for våre hjelpere og assistenter fra Øst-Europa, Bulgaria, Romania, Tsjekkia og Slovakia.

Underleverandør søkes?

Underleverandører er vår styrke. Håndverkere og vikarer fra alle bransjer som elektrikere, låssmeder, sveisere, stillasbyggere og maskiningeniører fra Slovakia og Tsjekkia. Underleverandørene våre snakker tysk og er allsidige og kan brukes over hele verden. Vi har også elektrikere for solcelleanlegg med egne biler og verktøy for store og små prosjekter. Også innen stillasbygging er slovakiske og tsjekkoslovakiske elektrikere svært populære blant kundene våre og er klare til å jobbe i løpet av få dager.
Vi trenger vanligvis en ukes leveringstid for å starte med prosjektet ditt. Våre underleverandører er villige til å jobbe i helgene om nødvendig. Hvis du ønsker det, kan våre samarbeidspartnere også gi deg en referanseliste.
Med en kundeorientert tilnærming og vår erfaring innen personell tilbyr vi deg pålitelig personell fra Øst-Europa som underleverandører for vikarer, og vi skaffer deg gjerne ansatte og fagarbeidere eller hjelpere som en del av en direkte utplassering for å ta over i din bedrift. Vi sender deg også gjerne profiler av potensielle medarbeidere på tysk.

Utstasjonering fra Øst-Europa


Utsending av medarbeidere fra Øst-Europa er også vår styrke når det gjelder arbeidskontrakter fra Øst-Europa eller en arbeidskontrakt fra Polen eller andre land.
For å dekke ordretopper eller ordrekvoter ønsker mange av våre tyske kunder å inngå en arbeidskontrakt.
Vi utformer arbeidskontrakten din i henhold til kundens ønsker på en juridisk korrekt måte, noe som også gir deg sikkerhet når det gjelder utplassering av ansatte i bedriften din.
Når det gjelder arbeidskontrakter, foretrekker mange av våre internasjonale kunder en sterk partner som følger dem fra begynnelsen til slutten av prosjektet. Har vi vekket din interesse? Ta uforpliktende kontakt med oss og la oss gi deg et tilbud.

Vi garanterer at bedriften din raskt får tilgang til medarbeidere fra Øst-Europa med alle nødvendige lisenser og papirer, slik at bedriften din er på den sikre siden.