Personale inden for rammerne af medarbejderleasing

Zeitarbeit International tilbyder dig faglærte arbejdere og hjælpere inden for rammerne af medarbejderleasingfra simple produktionshjælpere som plukkere, maskinoperatører, skifteholdsarbejdere, hjælpere fra Polen, Ungarn, Rumænien og Ukraine.

Hvis det er nødvendigt, kan vi også tilbyde låsesmede, svejsere, metalarbejdere og elektrikere. Det betyder, at din virksomhed er på den sikre side med vikarer fra Østeuropa med licens til Tyskland, Østrig, Holland og Sverige. Hvis det er nødvendigt, kan vi sende dig licenserne. Vi kan naturligvis også tilbyde vikarer i lande som Slovakiet, Tjekkiet og hele Baltikum. Læs mere om outsourcing og udflytning af produktion i Østeuropa. Spar på høje løn- og følgeomkostninger. Vi tager os også af logistikken og producerer eller pakker alt på vores fabrikker i Østeuropa. Med vores pålidelige personale fra Serbien og Ukraine kan du også planlægge at outsource en arbejdskontrakt.

Medarbejderleasing Procedure:

  1. Ansøgning om medarbejderleasing: Leder du efter kvalificeret arbejdskraft til at afhjælpe manglen på faglærte? Vi formidler faglærte og ufaglærte arbejdere fra Polen, Tjekkiet, Slovenien, Ungarn, Litauen og Kroatien. Bed Zeitarbeit International om at finde de rigtige vikarer fra Østeuropa til dig.
  2. Formulering af krav: Fortæl os om dine krav, via telefon eller forespørgselsformular: Til hvilke aktiviteter søger du personale? Hvor mange medarbejdere har du brug for? Hvilke kvalifikationer er vigtige for dig? I hvilken periode er der brug for vikarer fra Østeuropa?
  3. Overførsel af medarbejdere: Når vi har registreret dine krav, søger vi efter egnede medarbejdere fra Østeuropa til overførsel af personale. Vi tager os af hele processen og sørger for de nødvendige formularer og tilladelser. Vores medarbejdere fra Polen, Kroatien, Ungarn osv. taler tilstrækkeligt tysk.
  4. Vikarer på arbejdspladsen: Vi sørger for indkvartering, forplejning og transport. Vikarerne fra Østeuropa kan være på arbejdspladsen inden for 7 dage. Hvis du er interesseret i en fast stilling til vikaren, kan du selvfølgelig give ham et tilbud.

Mere information om leasing af medarbejdere kan findes her.

Kontrakter for arbejde med personale fra Østeuropa

Kontrakter om arbejde og tjenester fra Polen, Tjekkiet og Rumænien er meget populære hos vores kunder. Uanset hvor stort dit projekt eller din kontrakt om arbejde fra Østeuropa er, tager vores team sig af det hele. Fra logistik til indkvartering og support til medarbejderne på stedet.

Stuepiger og rengøring er også et problem i Tyskland, ligesom rengøringspersonale, facility management, hjælpere og assistenter til landbruget, stuepiger fra Ukraine eller Serbien.

Selv hvis du har brug for hjælpere eller høstarbejdere fra Østeuropa, Rumænien eller Bulgarien, kan du kontakte vores team, som med glæde vil rådgive dig og vise dig mange muligheder.

I tilfælde af flaskehalse eller personalemangel i din virksomhed kan vi også skaffe dig kortvarige vikarer som produktionsmedhjælpere, vikarer og skifteholdsarbejdere fra Polen, Litauenog Letland.

Du kan finde ud af mere omkontrakter for arbejde her.