Henkilöstö henkilöstövuokrauksen puitteissa

Zeitarbeit International tarjoaa sinulle ammattitaitoisia työntekijöitä ja avustajia työvoiman vuokrauksen puitteissa, alkaen yksinkertaisista tuotannon avustajista, kuten poimijoista, koneenkäyttäjistä, vuorotyöläisistä ja avustajista Puolasta, Unkarista, Romaniasta ja Ukrainasta.

Tarvittaessa voimme tarjota myös lukkoseppiä, hitsaajia, metallimiehiä ja sähköasentajia. Yrityksesi on siis turvassa, kun se saa tilapäistyövoimaa Itä-Euroopasta, jolla on lupa Saksaan, Itävaltaan, Alankomaihin ja Ruotsiin. Tarvittaessa voimme lähettää teille luvat. Voimme tietysti tarjota tilapäistä työvoimaa myös esimerkiksi Slovakiasta, Tšekin tasavallasta ja koko Baltian maista. Lue lisää ulkoistamisesta ja tuotannon siirtämisestä Itä-Euroopassa. Säästä korkeilta palkka- ja liitännäiskustannuksilta. Me huolehdimme myös logistiikasta ja valmistamme tai pakkaamme kaiken Itä-Euroopassa sijaitsevissa tehtaissamme. Luotettavan henkilökuntamme kanssa Serbiasta ja Ukrainasta voit myös suunnitella työsopimuksen ulkoistamista.

Työntekijöiden vuokrausmenettely:

  1. Työvoimanvuokraushakemus: Etsitkö ammattitaitoista henkilöstöä täyttämään ammattitaitoisten työntekijöiden puutetta? Tarjoamme ammattitaitoisia ja ammattitaidottomia työntekijöitä Puolasta, Tšekin tasavallasta, Sloveniasta, Unkarista, Liettuasta ja Kroatiasta. Pyydä Zeitarbeit Internationalia löytämään sinulle oikeat tilapäistyöntekijät Itä-Euroopasta.
  2. Tarpeiden määrittely: Kerro meille tarpeesi puhelimitse tai kyselylomakkeella: Mihin tehtäviin etsit henkilökuntaa? Kuinka monta työntekijää tarvitsette? Mitkä pätevyydet ovat sinulle tärkeitä? Minkä ajanjakson ajaksi tarvitsette tilapäisiä työntekijöitä Itä-Euroopasta?
  3. Työntekijöiden siirto: Kun olemme kirjanneet tarpeesi, etsimme sopivia työntekijöitä Itä-Euroopasta henkilöstön siirtoa varten. Hoidamme koko prosessin ja huolehdimme tarvittavista lomakkeista ja luvista. Puolasta, Kroatiasta, Unkarista jne. tulevat työntekijämme puhuvat riittävästi saksaa.
  4. Työntekijät työpaikalla: Huolehdimme majoituksesta, aterioista ja kuljetuksesta. Itä-Euroopasta tulevat määräaikaiset työntekijät voivat olla työpaikalla 7 päivän kuluessa. Jos olet kiinnostunut vuokratyöntekijän vakituisesta työpaikasta, voit tietenkin tehdä hänelle tarjouksen.

Lisätietoja Työntekijöiden leasing-vuokrauksesta löydät täältä.

Itä-Euroopan henkilöstön kanssa tehtäviä työsopimuksia koskevat sopimukset

Puolasta, Tšekin tasavallasta ja Romaniasta tulevat työ- ja palvelusopimukset ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. Riippumatta siitä, kuinka suuri projektisi tai urakkasopimuksesi Itä-Euroopasta on, tiimimme huolehtii kaikesta. Logistiikasta majoitukseen ja työntekijöiden tukemiseen paikan päällä.

Myös Saksassa on kyse kamarineideistä ja siivoojista, kiinteistöhuollosta, maatalouden apulaisista ja avustajista sekä Ukrainasta ja Serbiasta tulevista kamarineideistä.

Vaikka tarvitsisitkin apulaisia tai sadonkorjuutyöntekijöitä Itä-Euroopasta, Romaniasta tai Bulgariasta, Ota yhteyttä tiimiimme, joka neuvoo sinua mielellään ja näyttää sinulle monia mahdollisuuksia.

Jos yrityksessänne esiintyy pullonkauloja tai henkilöstöpulaa, voimme tarjota teille myös lyhytaikaisia tilapäistyöntekijöitä, kuten tuotantoapulaisia, vuokratyöntekijöitä ja vuorotyöläisiä Puolasta, Liettuastaja Latviasta.

Lisätietoja työsopimuksista löydät täältä.