Vikarer til oppvarming, sanitær og ventilasjon søkes?

Leter du etter vikarer innen varme-sanitær-ventilasjon? Zeitarbeit International kan finne erfarne oppvarmingsingeniører, rørleggere, sanitører, ventilasjonsingeniører, vikarer innen VVSfra Polen, Kroatien, Ungarn, Tsjekkia, Ungarn, Ukraina, Lettland og andre østeuropeiske land.

Hvis du er på utkikk etter en vikar innen varme-sanitær-ventilasjon, har du kommet til rett sted! Vi har også kvalifiserte underleverandørteam i ulike størrelser for installasjoner og vedlikehold.

Midlertidig arbeid sanitær, oppvarming - overalt i bruk

Leter du etter vikarer til rørlegger- og varmearbeid? Våre VVS-teknikere, spesialister med yrkeserfaring fra Polen og Øst-Europa, er svært etterspurt av tyske gass-, vann- og fjernvarmeselskaper samt kommunale og statlige myndigheter. Våre utleide varme-, VVS- og klimateknikere tar også på seg planlegging, byggeledelse og tilsyn av VVS-objekter. Våre varme- og sanitærspesialister er også aktive som driftsteknikere innen bygningsforvaltning og på sykehus. I tillegg jobber de med maskin- og anleggsteknikk for tekniske forsyningsanlegg og -systemer.

Leter du etter en fyringstekniker?

Er du på utkikk etter varmeteknikere eller varmeingeniører til planlegging av varmeanlegg, varmeinstallasjoner eller konvertering av varmepumper innenfor rammen av en overdragelse av ansatte eller en arbeidsavtale? Vi formidler arbeid til varmeinstallatører eller varmeentreprenører fra andre EU-land i Tyskland.

Raskt og enkelt finner vi passende varmeteknikere for deg fra Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Kroatia, Ukraina eller Øst-Europa. Vi tilbyr sertifiserte fagarbeidere fra Varme, Ventilasjon & VVS for installasjon og vedlikehold av sentralvarme- og ventilasjonssystemer. Våre vikarer innen varme- og ventilasjonsteknikk, klimaanleggsteknikk og anleggsmekanikk for sanitær-, varme- og klimaanlegg fra Øst-Europa kan være på arbeidsplassen innen 7 dager.

HVAC- og GWH-montører fra Øst-Europa

Zeitarbeit International tilbyr kvalifiserte VVS-montører fra Øst-Europa: ansatte fra Polen, Latvia og Slovenia til planlegging og installasjon av varmesystemer, varmepumper, gassoppvarming, alternativ oppvarming samt reparasjon og vedlikehold av varmesystemer. Våre ventilasjonsmontører fra Øst-Europa brukes til installasjon av klimaanlegg og ventilasjonssystemer. Men også til vedlikehold og reparasjon av ventilasjonsanlegg, klimaanlegg og sanitæranlegg.

Kvalifiserte østeuropeiske entreprenører og spesialister innen kjøle- og klimaanlegg for montering av utstyr og systemer, inkludert elektroteknikk-elektronikk, er tilgjengelig for deg innen 7 virkedager.

Leter du etter billige innleide rørleggere eller montører innen varme, klimaanlegg og sanitær fra Øst-Europa? Vi tilbyr de beste!

Finn vikarer innen VVS og ventilasjon i noen få trinn!

Varmeingeniører fra Øst-Europa