Etsitään tilapäisiä työntekijöitä lämmitykseen, puhtaanapitoon ja ilmanvaihtoon?

Etsitkö tilapäisiä työntekijöitä lämmitys-saniteetti-ilmanvaihto? Zeitarbeit International voi löytää sinulle kokeneita lämmitysinsinöörejä, putkimiehiä, saneerausinsinöörejä, ilmanvaihtoinsinöörejä, tilapäisiä LVI-työntekijöitäkanssa Puolasta, Kroatia, Unkari, Tšekki, Unkari, Ukraina, Latvia ja muut Itä-Euroopan maat.

Jos etsit lämmitys-saneeraus-ilmanvaihto-työntekijää, olet tullut oikeaan paikkaan! Myös pätevät erikokoiset alihankkijaryhmät asennuksiin ja huoltotöihin työskentelevät yhdessä.

Väliaikaiset työt saniteettitilat, lämmitys - kaikkialla käytössä

Etsitkö tilapäisiä työntekijöitä LVI- ja lämmitystöihin? Lämmitys- ja LVI-teknikkomme, asiantuntijat, joilla on ammattikokemusta Puolasta ja Itä-Euroopasta, ovat erittäin kysyttyjä saksalaisissa kaasu-, vesi- ja kaukolämpöyhtiöissä sekä kunnallisissa ja osavaltioiden hallinnoissa. Tilapäiset lämmitys-, LVI- ja ilmastointiteknikot ottavat hoitaakseen myös LVI-kohteiden suunnittelun, rakentamisen ohjauksen ja valvonnan. Lämmitys- ja LVI-asiantuntijamme toimivat myös käyttöteknikkoina kiinteistöhuollossa ja sairaaloissa. Lisäksi he työskentelevät teknisten huoltolaitosten ja -järjestelmien kone- ja laitossuunnittelussa.

Etsitkö lämmitysinsinööriä?

Etsitkö lämmitysteknikoita tai lämmitysinsinöörejä lämmitysjärjestelmien suunnitteluun, lämmitysasennuksiin tai lämpöpumppujen muuntamiseen työntekijöiden siirron tai työsopimuksen puitteissa? Välitämme lämmitysasentajia tai lämmitysurakoitsijoita muista EU-maista Saksaan.

Löydämme sinulle nopeasti ja helposti sopivat lämmitysteknikot Puolasta, Tšekistä, Slovakiasta, Unkari, Kroatia, Ukraina tai Itä-Eurooppa. Tarjoamme sinulle Lämmitys, ilmanvaihto ja LVI sertifioituja ammattitaitoisia työntekijöitä keskuslämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennukseen ja huoltoon. Vuokratyöntekijämme lämmitysteknikot, ilmastointiteknikot ja laitosmekaanikot saniteetti-, lämmitys- ja ilmastointialalle Itä-Euroopasta voivat olla työpaikalla 7 päivän kuluessa.

HVAC & GWH-asentajat Itä-Euroopasta

Zeitarbeit International tarjoaa päteviä LVI-asentajia Itä-Euroopasta: työntekijöitä Puolasta, Latviasta ja Sloveniasta lämmitysjärjestelmien, lämpöpumppujen, kaasulämmityksen, vaihtoehtoisten lämmitysmuotojen suunnitteluun ja asennukseen sekä lämmitysjärjestelmien korjaukseen ja huoltoon. Itä-Euroopasta kotoisin olevia ilmanvaihtoasentajiamme käytetään ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmien asennukseen. Mutta myös ilmanvaihtojärjestelmien, ilmastointijärjestelmien ja saniteettijärjestelmien huoltoon ja korjaukseen.

Pätevät itäeurooppalaiset urakoitsijat ja asiantuntijat jäähdytys- ja ilmastointialan laitteiden ja järjestelmien kokoonpanoon, mukaan lukien sähkötekniikka-elektroniikka, ovat käytettävissäsi 7 työpäivän kuluessa.

Etsitkö halpoja vuokratyöntekijöitä putkimiehiä tai lämmitys-, ilmastointi-, saniteetti--asentajia Itä-Euroopasta? Me tarjoamme parhaat!

Löydä tilapäistyöntekijöitä lämmitykseen, putkistoon ja ilmanvaihtoon vain muutamalla askeleella!

Lämmitysinsinöörit Itä-Euroopasta