Vuokratyö rakennusteollisuus

Rakennusalalle haetaan vuokratyöntekijöitä?

Työntekijöiden vuokraamiseen rakennusalalla sovelletaan Saksassa erityisiä sääntöjä ja määräyksiä. Työntekijöiden vuokraaminen vuokratyövoiman vuokrausyrityksen toimesta rakennusalalla on kielletty 1b AÜG §:n nojalla.

Mikä on sallittua? Vuokratyö rakennusalalla on sallittua vain, jos se tapahtuu yksinomaan rakennusalalla toimivien yritysten välillä. Lisäksi vuokratyötä rakennusalalla saa tehdä vain viidellä rakennusalan työehtosopimusalalla, joita ovat rakentaminen, telineiden pystytys, purkutyöt, kattotyöt ja puutarhan- ja maisemanhoidon työt. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että vain yksi rakennusala voi toimittaa henkilöstöä toiselle rakennusalalle.

AÜG rakentamisessa - haasteet

Etsitkö halpoja vuokratyöntekijöitä Itä-Euroopasta rakennusalalle? Meillä on sinulle päteviä ja motivoituneita rakennustyöntekijöitä Puolasta ja Itä-Euroopasta. Tuomme rakennusliikkeet, joilla on lupa vuokrata työntekijöitä Puolasta, yhteen Saksassa toimivien rakennusliikkeiden kanssa. Välitämme ahkeria vuokratyöntekijöitä Puolasta, Tšekistä ja Slovakiasta 1§ AÜG:n mukaisten rakennustöiden suorittamiseen tärkeimmillä rakennusalan toimialoilla. Luota kokemukseemme ja osaamiseemme. 

Rakennustyöläiset, rakennusinsinöörit, betonirakentajat, kattotyöntekijät, Puolasta tulevat ammattilaiset ja Itä-Euroopasta tuleva henkilöstö, laatoittajat ja muurarit - ovat saatavilla meiltä lyhyellä varoitusajalla.

Vuokratyö rakennusalalla kanssamme henkilöstöpalvelun tarjoajana.

Laajan itäeurooppalaisen verkostomme ansiosta teemme tilapäistyöstä rakennusalalla laillisesti turvallista. Tuomme yhteistyökumppanimme rakennusalan yritykset Puolassa, Tšekissä, Slovakiassa, Unkari, Kroatia , Baltian valtiot tekevät yhteistyötä Saksassa toimivien rakennusalan yritysten kanssa ja laativat lainmukaisia työntekijänvuokrasopimuksia rakennusalalla. Lisäksi neuvomme kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät työprosessien juridiseen jäsentämiseen sekä työehtosopimusten ja lakisääteisten säännösten soveltamiseen vuokratyövoiman käyttöön rakennusalalla.

tilapäinen työ rakennusalalla

Palvelumme

Oikeiden itäeurooppalaisten työntekijöiden löytäminen oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Alihankkijoita etsitään? Tarjoamme parhaat Itä-Euroopasta

Etsitkö henkilöstöä? Välitämme ammattitaitoisia työntekijöitä ja yksinkertaisia apulaisia Itä-Euroopasta.

Kirjoita meille

CAPTCHA kuva

Se auttaa meitä estämään roskapostin.

Osoite

Zeitarbeit International s.r.o.
Bílkova 855/19
120 00 Praha 2

Saksan edustusto:
Neuneralmweg 11
82491 Grainau

Ota yhteyttä

Jätä kommentti