Midlertidig arbeid i byggebransjen

Vikarer søkes til byggebransjen?

Innleie av arbeidskraft i byggebransjen er underlagt spesielle regler og forskrifter i Tyskland. Det er forbudt å leie ut arbeidstakere via et vikarbyrå i bygg- og anleggsbransjen i henhold til § 1b AÜG.

Hva er tillatt? Innleie fra bemanningsforetak i bygg- og anleggsbransjen er kun tillatt dersom det utelukkende skjer mellom bedrifter som driver virksomhet i bygg- og anleggsbransjen. Videre må innleie i bygg- og anleggsbransjen kun skje innenfor de fem tariffområdene bygg, stillasbygging, riving, taktekking og gartner- og anleggsgartnerarbeid. Det betyr for eksempel at kun én byggfagbransje kan stille arbeidskraft til rådighet for en annen byggfagbransje.

AÜG i byggebransjen - utfordringer

Leter du etter billige vikarer fra Øst-Europa til byggebransjen? Vi har kvalifiserte og motiverte bygningsarbeidere fra Polen og Øst-Europa til deg. Vi formidler kontakt mellom byggefirmaer med tillatelse til å leie ut arbeidere fra Polen og byggefirmaer i Tyskland. Vi formidler hardtarbeidende vikarer fra Polen, Tsjekkia og Slovakia for utførelse av byggearbeid i henhold til 1§ AÜG i bygg- og anleggsbransjen. Stol på vår erfaring og kompetanse. 

Bygningsarbeidere, sivilingeniører, betongarbeidere, taktekkere, håndverkere fra Polen og personell fra Øst-Europa, flisleggere og murere - er tilgjengelige hos oss på kort varsel.

Midlertidig arbeid i byggebransjen med oss som leverandør av personaltjenester

Takket være vårt store nettverk i Øst-Europa gjør vi midlertidig arbeid i byggebransjen juridisk sikkert. Vi formidler kontakt med partnerbedrifter fra byggebransjen i Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Kroatien , Baltikum samarbeider med byggefirmaer i Tyskland og utarbeider juridisk korrekte kontrakter for utleie av ansatte i byggebransjen. I tillegg gir vi deg råd i alle spørsmål knyttet til juridisk strukturering av arbeidsprosesser og anvendelse av tariffavtaler og lovbestemmelser for midlertidig ansettelse i byggebransjen.

utleie av ansatte

Våre tjenester

Finne de rette arbeidstakerne fra Øst-Europa på rett sted til rett tid

Søker du underleverandører? Vi tilbyr de beste fra Øst-Europa

Er du på utkikk etter arbeidskraft? Vi formidler fagarbeidere og enkle hjelpearbeidere fra Øst-Europa.

Skriv til oss

CAPTCHA-bilde

Det vil hjelpe oss med å forhindre spam.

Adresse

Midlertidig arbeid internasjonalt s.r.o.
Bílkova 855/19
120 00 Praha 2

Tysk representasjonskontor:
Neuneralmweg 11
82491 Grainau

Kontakt

Legg igjen en kommentar