Midlertidig ansettelse HKLS / GWH

Montører for oppvarming og sanitæranlegg

I mange år har internasjonalt vikararbeid blitt stadig viktigere på det tyske markedet. Du kan få håndverkere fra Polen, flisleggere, produksjonsassistenter eller truckførere, men også VVS-montører som vikarer fra Polen og Øst-Europa. Men også hele sanitærteam med erfaring fra det tyske arbeidsmarkedet kan leies ut innenfor rammen av vikarutleie eller en arbeidskontrakt. Enten det dreier seg om nybygg, renovering, husbygging eller industri, er vi den rette kontakten for kvalifiserte varme- og sanitærmontører i midlertidig arbeid fra Polen og Øst-Europa.

Våre vikarer innen VVS kommer til arbeidsplassen utstyrt med egne biler og nødvendig verktøy. Som vikarbyrå kan vi derfor garantere kundene våre en komplett service for utførelsen av VVS-arbeidet. Enten våre varmemontører bygger et fyrhus, våre elektrikere installerer lys i et næringsbygg eller våre sanitærteknikere utfører vedlikehold og reparasjon av sanitærinstallasjoner, er målet vårt absolutt kundetilfredshet.

Våre varme- og sanitærmontører er på farten året rundt på en rekke forskjellige byggeplasser og er derfor godt kjent med den nyeste teknologien. Derfor kan du stole på våre spesialister fra Polen og Øst-Europa. Enten du ønsker å planlegge sanitærinstallasjoner eller utføre vedlikehold på ventilasjonsaggregater og ventiler, har vi de rette vikarene for varme og sanitær.

Varme og sanitær Midlertidige arbeidere og underleverandører

Vi formidler utdannede anleggsmekanikere - SHK, varme- og ventilasjonsteknikere samt gass- og vanninstallatører som har fullført utdannelsen og har yrkeserfaring. Våre vikarer og underentreprenører er ansvarsbevisste, omhyggelige, lagspillere, selvstendige, kommunikative og arbeidsglade. Våre montører innen sanitær, varme og aircondition brukes til følgende arbeider:

Midlertidig arbeid Internasjonalt

Vi i Temporary Work International

Med over 20 års erfaring innen midlertidig bemanning, underentreprise, bemanning og outsourcing til Øst-Europa.

Varmeingeniører fra Øst-Europa

Våre medarbeidere fra Øst-Europa

Vikarer og underleverandører innen varme, ventilasjon og sanitær, montører og varmeteknikere fra Polen og Øst-Europa.

industriingeniører

Våre filialer

Vi formidler faglært og ufaglært personell til industri, industriell montering, produksjon, logistikk, bilindustrien osv.