Määräaikainen työsuhde HKLS / GWH

Lämmityksen ja viemäröinnin asentajat

Kansainvälisen vuokratyön merkitys Saksan markkinoilla on monien vuosien ajan kasvanut. Puolasta ja Itä-Euroopasta saa vuokratyövoimaksi kauppiaita Puolasta, laatoittajia, tuotantoapulaisia tai trukinkuljettajia, mutta myös lämmitys- ja saniteettitöiden asentajia. Mutta myös kokonaisia saniteettitiimejä, joilla on kokemusta Saksan työmarkkinoilta, voidaan vuokrata työvoimanvuokrauksen tai työsopimuksen puitteissa. Olipa kyse sitten uudisrakentamisesta, remontista, talonrakennuksesta tai teollisuudesta, olemme oikea yhteyshenkilö päteville lämmitys- ja saniteettiteknikoille ja -asentajille tilapäistyössä Puolasta ja Itä-Euroopasta.

LVI- ja lämmitystyön tilapäistyöntekijämme saapuvat työmaalle omilla ajoneuvoillaan ja tarvittavilla työkaluilla varustettuna. Vuokratyövoimaa välittävänä yrityksenä voimme näin ollen taata asiakkaillemme täydellisen palvelun LVI-työn suorittamiseksi. Olivatpa lämmitysinsinöörimme rakentamassa kattilahuonetta, sähköasentajamme asentamassa valoja liikerakennukseen tai saniteettiteknikkomme suorittamassa saniteettiasennusten huolto- ja korjaustöitä, tavoitteenamme on ehdoton asiakastyytyväisyys.

Lämmitys- ja viemäröintiasentajamme työskentelevät ympäri vuoden monenlaisilla rakennustyömailla, joten he tuntevat uusimman tekniikan. Siksi voit luottaa puolalaisiin ja itäeurooppalaisiin asiantuntijoihimme. Halusitpa sitten suunnitella saniteettiasennuksia tai tehdä ilmanvaihtokoneiden ja venttiilien huoltotöitä,- meiltä löydät oikeat tilapäistyöntekijät lämmitys- ja saniteettiasennuksiin.

Lämmitys ja saniteettipalvelut Tilapäistyöntekijät ja alihankkijat

Välitämme koulutettuja laitosmekaanikkoja - SHK, lämmitys- ja ilmanvaihtoinsinöörejä sekä kaasu- ja vesiasentajia, jotka ovat suorittaneet koulutuksen ja joilla on ammattikokemusta. Vuokratyöntekijämme ja aliurakoitsijamme ovat vastuuntuntoisia, huolellisia, tiimipelaajia ja heillä on itsenäiset työmenetelmät, viestintätaidot ja he nauttivat työstään. Meidän saneeraus-, lämmitys- ja ilmastointiasentajamme ovat käytössä seuraavissa töissä:

Määräaikainen työ Kansainvälinen

Me kansainvälisessä vuokratyövoimayhtiössä

Meillä on yli 20 vuoden kokemus tilapäisestä henkilöstövuokrauksesta, alihankinnasta, henkilöstövuokrauksesta ja Itä-Eurooppaan suuntautuvasta ulkoistamisesta.

Lämmitysinsinöörit Itä-Euroopasta

Itä-Euroopan henkilöstömme

Lämmitys-, ilmanvaihto- ja saniteettialan vuokratyöntekijät ja alihankkijat, asentajat ja lämmitysteknikot Puolasta ja Itä-Euroopasta.

teollisuusinsinöörit

Toimipisteemme

Välitämme ammattitaitoista ja ammattitaidotonta henkilöstöä teollisuuteen, teollisuuskokoonpanoon, tuotantoon, logistiikkaan, autoteollisuuteen jne.