Medewerkers uit Oost-Europa

Uitzendwerk uit Oost-Europa is erg populair. Onze onderaannemers en uitzendkrachten uit Polen, Hongarije, Litouwen en Slowakije kijken ernaar uit om in Duitsland te werken. Onze werknemers worden geregistreerd bij onze partners in Oost-Europa en vervolgens naar Duitsland gestuurd. Als u op zoek bent naar uitzendkrachten of betrouwbare werknemersverhuur uit heel Oost-Europa, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag om een referentielijst en een vrijblijvende offerte.

Heeft uw bedrijf goede ervaring met helpers uit Polen of Roemenië? Wij ondersteunen uw bedrijf graag met ongeschoolde arbeiders, inpakkers of vorkheftruckchauffeurs uit Polen, Tsjechië, Roemenië en Hongarije.

Ongeacht of de werknemers op korte termijn moeten worden ingezet, wij vinden uw personeel uit Oost-Europa. In de regel zijn de werknemers binnen 7 dagen inzetbaar. Wij verzorgen zowel de reis als het vervoer naar het werk en zorgen zo voor een succesvolle inzet in uw bedrijf. Wij zijn er voor onze helpers en assistenten uit Oost-Europa, Bulgarije, Roemenië, Tsjechië en Slowakije.

Onderaannemer gezocht?

Onderaannemers zijn onze kracht. Vakmannen en uitzendkrachten uit alle beroepen zoals elektriciens, slotenmakers, lassers, steigerbouwers en werktuigbouwkundigen uit Slowakijeen Tsjechië. Onze onderaannemers spreken Duits en zijn veelzijdig en wereldwijd inzetbaar. We hebben ook elektriciens voor fotovoltaïsche systemen met onze eigen voertuigen en gereedschappen voor grote en kleine projecten. Ook met steigers zijn Slowaakse en Tsjechoslowaakse elektriciens erg populair bij onze klanten en binnen een paar dagen klaar om te werken.
We hebben meestal een week levertijd nodig om met uw project te beginnen. Onze onderaannemers zijn bereid om in het weekend te werken als dat nodig is. Indien gewenst kunnen onze partners u ook voorzien van een lijst met referenties.
Met een klantgerichte aanpak en onze ervaring in personeel, bieden wij u betrouwbaar personeel uit Oost-Europa als onderaannemers voor tijdelijke werknemers en we zijn blij om u te voorzien van werknemers en geschoolde arbeiders of helpers als onderdeel van een directe plaatsing om over te nemen in uw bedrijf. We sturen u ook graag profielen van uw potentiële werknemers in het Duits.

Posten uit Oost-Europa


Het uitzenden van werknemers uit Oost-Europa is ook onze kracht als het gaat om arbeidsovereenkomsten uit Oost-Europa of een arbeidsovereenkomst uit Polen of andere landen.
Voor het afdekken van orderpieken of orderquota sluiten veel van onze Duitse klanten graag een arbeidsovereenkomst.
Op basis van de wensen van de klant stellen we uw arbeidscontract op een wettelijk conforme manier op, wat u ook zekerheid biedt als het gaat om de inzet van werknemers in uw bedrijf.
Wanneer het gaat om arbeidscontracten, geven veel van onze internationale klanten de voorkeur aan een sterke partner die hen begeleidt van het begin tot het einde van het project. Hebben we uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons een offerte maken.

Wij garanderen uw bedrijf een snelle beschikbaarheid van werknemers uit Oost-Europa met alle benodigde licenties en papieren, zodat uw bedrijf aan de veilige kant staat.