Personale fra Østeuropa

Vikararbejde fra Østeuropa er meget populært. Vores underleverandører og vikarer fra Polen, Ungarn, Litauen og Slovakiet ser frem til at arbejde i Tyskland. Vores arbejdere bliver registreret hos vores partnere i Østeuropa og derefter sendt til Tyskland. Hvis du er på udkig efter vikarer eller pålidelig medarbejderudlejning fra hele Østeuropa, så kontakt os venligst uforpligtende og bed om en referenceliste og et uforpligtende tilbud.

Har din virksomhed gode erfaringer med hjælpere fra Polen eller Rumænien? Vi hjælper gerne din virksomhed med alt fra ufaglærte til pakkere eller gaffeltruckførere fra Polen, Tjekkiet, Rumænienog Ungarn.

Uanset om medarbejderne skal udsendes med kort varsel, finder vi dine medarbejdere fra Østeuropa. Som regel er medarbejderne klar til at arbejde inden for 7 dage. Vi tager os af både rejsen og transporten til arbejdet og sikrer dermed en vellykket udstationering i din virksomhed. Vi er der for vores hjælpere og assistenter fra Østeuropa, Bulgarien, Rumænien, Tjekkiet og Slovakiet.

Underleverandør søges?

Underentreprenører er vores styrke. Håndværkere og vikarer fra alle brancher som elektrikere, låsesmede, svejsere, stilladsarbejdere og maskiningeniører fra Slovakiet og Tjekkiet. Vores underleverandører taler tysk og er alsidige og kan bruges over hele verden. Vi har også elektrikere til fotovoltaiske systemer med egne køretøjer og værktøj til store og små projekter. Også med stilladser er slovakiske og tjekkoslovakiske elektrikere meget populære hos vores kunder og klar til at arbejde inden for et par dage.
Vi har normalt brug for en uges leveringstid for at starte med dit projekt. Vores underleverandører er villige til at arbejde i weekenden, hvis det er nødvendigt. Hvis det er nødvendigt, kan vores partnere også give dig en liste over referencer.
Med en kundeorienteret tilgang og vores erfaring inden for personale tilbyder vi dig pålideligt personale fra Østeuropa som underleverandører til vikarer, og vi er glade for at give dig medarbejdere og faglærte arbejdere eller hjælpere som en del af en direkte placering til at overtage i din virksomhed. Vi sender dig også gerne profiler af dine potentielle medarbejdere på tysk.

Udstationering fra Østeuropa


Udsendelse af medarbejdere fra Østeuropa er også vores styrke, når det gælder arbejdskontrakter fra Østeuropa eller en arbejdskontrakt fra Polen eller andre lande.
For at dække ordretoppe eller ordrekvoter vil mange af vores tyske kunder gerne indgå en arbejdskontrakt.
I overensstemmelse med kundens ønsker udformer vi din arbejdskontrakt på en juridisk korrekt måde, som også giver dig sikkerhed, når det gælder udstationering af medarbejdere i din virksomhed.
Når det gælder arbejdskontrakter, foretrækker mange af vores internationale kunder en stærk partner, som følger dem fra begyndelsen til slutningen af projektet. Har vi vakt din interesse? Kontakt os uforpligtende, og lad os give dig et tilbud.

Vi garanterer din virksomhed en hurtig tilgængelighed af medarbejdere fra Østeuropa med alle de nødvendige licenser og papirer, så din virksomhed er på den sikre side.