Itä-Euroopan henkilöstö

Itä-Euroopasta tuleva vuokratyö on hyvin suosittua. Puolasta, Unkarista, Liettuasta ja Slovakiasta tulevat alihankkijamme ja vuokratyöntekijämme odottavat innolla työskentelyä Saksassa. Työntekijämme rekisteröidään itäeurooppalaisten yhteistyökumppaniemme kanssa ja lähetetään sitten Saksaan. Jos etsit vuokratyöntekijöitä tai luotettavaa työvoiman vuokrausta kaikkialta Itä-Euroopasta, ota meihin yhteyttä sitoumuksetta ja pyydä referenssiluettelo ja sitomaton tarjous.

Onko yrityksellänne hyviä kokemuksia Puolasta tai Romaniasta tulevista avustajista? Tuemme mielellämme yritystäsi ammattitaidottomista työntekijöistä pakkaajiin tai trukinkuljettajiin Puolasta, Tšekin tasavallasta, Romaniasta ja Ungari.

Riippumatta siitä, onko työntekijät lähetettävä lyhyellä varoitusajalla, me löydämme henkilökuntasi Itä-Euroopasta. Yleensä työntekijät ovat valmiita työhön 7 päivän kuluessa. Me huolehdimme matkasta sekä kuljetuksesta työhön ja varmistamme näin onnistuneen käyttöönoton yrityksessänne. Olemme paikalla apulaisia ja avustajia varten Itä-Euroopasta, Bulgariasta, Romaniasta, Tšekistä ja Slovakiasta.

Alihankkijaa etsitään?

Alihankkijat ovat vahvuutemme. Ammattimiehet ja vuokratyöntekijät kaikilta aloilta, kuten sähköasentajat, lukkosepät, hitsaajat, rakennustelineiden pystyttäjät ja koneenrakennusinsinöörit Slovakiasta ja Tšekistä. Alihankkijamme puhuvat saksaa, ovat monipuolisia ja voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. Meillä on myös aurinkosähköjärjestelmien sähköasentajia omilla ajoneuvoilla ja työkaluilla suuriin ja pieniin projekteihin. Myös telineiden kanssa slovakialaiset ja tšekkoslovakialaiset sähköasentajat ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa ja ovat valmiita työskentelemään muutamassa päivässä.
Me tarvitsemme yleensä viikon läpimenoajan aloittaaksemme projektisi. Alihankkijamme ovat tarvittaessa valmiita työskentelemään viikonloppuisin. Tarvittaessa kumppanimme voivat myös toimittaa sinulle referenssiluettelon.
Asiakaslähtöisellä lähestymistavalla ja henkilöstökokemuksellamme tarjoamme sinulle luotettavaa henkilöstöä Itä-Euroopasta alihankkijoina tilapäistyöntekijöiksi ja tarjoamme mielellämme työntekijöitä ja ammattitaitoisia työntekijöitä tai apulaisia osana suoraa sijoittamista yrityksesi palvelukseen. Lähetämme mielellämme myös saksankielisiä profiileja mahdollisista työntekijöistäsi.

Lähetys Itä-Euroopasta


Työntekijöiden lähettäminen Itä-Euroopasta on myös vahvuutemme, kun on kyse työsopimuksista Itä-Euroopasta tai työsopimuksesta Puolasta tai muista maista.
Tilaushuippujen tai tilauskiintiöiden kattamiseksi monet saksalaisista asiakkaistamme haluavat tehdä työsopimuksen.
Asiakkaan toiveiden mukaan suunnittelemme työsopimuksen lainmukaisesti, mikä tarjoaa sinulle myös turvaa, kun kyse on työntekijöiden sijoittamisesta yrityksessäsi.
Työsopimusten osalta monet kansainväliset asiakkaamme pitävät parempana vahvaa yhteistyökumppania, joka seuraa heitä projektin alusta loppuun. Herätimmekö kiinnostuksesi? Ota meihin sitoumuksetta yhteyttä ja anna meidän tehdä sinulle tarjous.

Takaamme, että yrityksesi saa nopeasti käyttöönsä työntekijöitä Itä-Euroopasta, joilla on kaikki tarvittavat luvat ja paperit, jotta yrityksesi on turvallisella puolella.