Øg effektiviteten, reducer omkostningerne: Sådan drager du fordel af midlertidigt arbejde med produktionsmedarbejdere fra Polen og Østeuropa.

Produktionsmedarbejdere fra Polen, Ukraine eller andre østeuropæiske lande er meget efterspurgte i den tyske industri. Men hvorfor er det sådan? Hvad gør disse arbejdere fra Østeuropa så specielle, og hvordan kan arbejdsgivere drage fordel af deres knowhow? I denne blog vil vi tage fat på disse spørgsmål og se på fordele og ulemper ved at arbejde med dem. Vi vil også se på, hvilke faktorer man skal overveje, når man ansætter medarbejdere fra Østeuropa, og hvordan man sikrer en vellykket integration i virksomheden.

Fordele ved personaleplacering - produktionsarbejdere fra Østeuropa

Produktionsassistenter og produktionsmedarbejdere er afgørende for en smidig produktion på fabrikkerne. Men hvordan finder man kvalificeret arbejdskraft fra Polen og Østeuropa? En mulighed er rekrutteringsbureauer eller midlertidigt arbejde. Især fra Polen, Ukraine eller andre østeuropæiske lande kommer mange motiverede arbejdere til Tyskland som vikarer eller underleverandører, der kan styrke dit team.

Fordelen ved rekrutteringsbureauer er, at du kan søge specifikt efter egnede kandidater. Du bør dog sikre dig, at den person, du placerer, faktisk passer til din virksomhed og har de nødvendige færdigheder. 

Midlertidigt arbejde giver dig derimod en hurtig og fleksibel løsning, hvis du har brug for personale med kort varsel.
Begge muligheder har fordele og ulemper, og derfor er det vigtigt at informere sig selv og afveje dem nøje. En velrenommeret partner inden for rekruttering eller midlertidig ansættelse kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.
Uanset hvilken mulighed du vælger, kan østeuropæiske arbejdere være et godt valg. De er ofte meget motiverede, arbejder pålideligt og har ofte allerede erfaring inden for lignende områder. Så tag chancen og udvid dit team med produktive medarbejdere fra Polen, Ukraine eller andre østeuropæiske lande!

Rekrutteringsproces:

  1. Ansøgning om produktionsmedarbejder via telefon eller forespørgselsformular
  2. Formulering af kravene
  3. Placering af medarbejdere
  4. Tysktalende produktionsmedarbejdere er på arbejdspladsen i løbet af 7 dage
ukrainske produktionsmedarbejdere

Find produktionsmedarbejdere - med Zeitarbeit International som din partner

Med over 35 års erfaring i rekruttering fra Østeuropa har vi som det førende vikarbureau i Tyskland den nødvendige erfaring og ekspertise til at finde kvalificeret arbejdskraft fra udlandet til din virksomhed. Vi forbinder tyske virksomheder med virksomheder i Østeuropa.

Er du på udkig efter produktionsassistenter eller produktionsmedarbejdere til din fabrik eller dit produktionsanlæg? Vi leverer hårdtarbejdende samlebåndsarbejdere, produktionsassistenter fra Polen og Østeuropa til arbejde på samlebåndet i metalindustrien, bilindustrien, maskinteknik, fødevareindustrien, fabrikker, tekstilindustrien, produktsamling og fremstilling. Kontakt os, hvis du har brug for vikarer eller produktionsassistenter fra Polen og Ukraine. Uanset hvor langt dit projekt er, eller hvor længe du har brug for hjælpere fra Østeuropa, vil vi give dig et uovertruffent tilbud, når det gælder vikarer eller faglærte fra Østeuropa.

Drag fordel af vores erfaring og kontakt vores team. Emnet arbejdskontrakter og vikarer fra Polen eller Ukraine er vores styrke. Vores medarbejdere er motiverede, har alle de nødvendige papirer og er korrekt registreret hos sygesikringen og det tyske toldvæsen. Vi har vores egne køretøjer til vores medarbejdere fra Østeuropa og sørger også for indkvartering. Hvis det er nødvendigt, stiller vi også tysktalende medarbejdere til rådighed fra Polen, Ukraine og Rumænien.

Stol på vores kompetencer, når det gælder vikararbejde personaleudlejning fra Østeuropa.