Industriel revolution: Hvorfor medarbejdere fra Polen og Østeuropa er fremtiden inden for industriservice.

Arbejdskraft i industrien er en af de vigtigste økonomiske drivkræfter i Europa. Flere og flere virksomheder vælger at rekruttere medarbejdere fra Polen, Slovakiet og Østeuropa for at reducere omkostningerne og sikre den mest effektive arbejdsstyrke. I denne blog vil vi se nærmere på de industrielle tjenester, som polske og østeuropæiske arbejdere kan levere. Vi vil diskutere, hvilke brancher der kan drage fordel af det, og hvilke fordele der er ved at rekruttere kvalificeret arbejdskraft fra Polen og Østeuropa.

Medarbejdere til industriservice fra Polen og Østeuropa.

Når det drejer sig om at besætte stillinger inden for industriservice, tilbyder Østeuropa rigtig gode muligheder. Polske og østeuropæiske medarbejdere er blevet en stadig vigtigere ressource for industrien i de senere år. De er højt kvalificerede, omkostningseffektive og har også vist et stort engagement i jobbet.
Det drejer sig bl.a. om svejsere, montører, stålarbejdere, montører, elektrikere, montageassistenter og vedligeholdelsespersonale. Disse medarbejdere har et indgående kendskab til de nyeste teknologier og kan nemt reagere på nye teknologiske udviklinger. De er i stand til at udføre mange opgaver effektivt. Desuden kan polske og østeuropæiske arbejdere tilpasse deres færdigheder, så de opfylder specifikke krav i en række forskellige brancher.
Polske og østeuropæiske arbejdere er professionelle og ivrige efter at arbejde. Deres loyalitet over for virksomheden er ubestridt. Derudover taler de som regel flere sprog og kan udføre en række forskellige opgaver, hvilket gør dem endnu mere fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er fremragende, hvilket kan hjælpe med at opnå omkostningsbesparelser, øge produktiviteten og forbedre kundetilfredsheden.
Sammenfattende giver det store fordele at ansætte polske og østeuropæiske industri- og industriservicemedarbejdere - både for virksomheden og for arbejderne selv. Med den rette person om bord kan virksomheder drive deres forretning fremad, mens de bruger kvalificeret arbejdskraft til at nå deres fulde potentiale.

Find medarbejdere til industriservice:

 • Anmod om arbejdskraft til industrielle tjenester, via telefon eller forespørgselsformular
 • Vi søger i vores østeuropæiske netværk efter egnede kandidater
 • Vi indsamler de nødvendige dokumenter fra kandidaterne.
 • Transport af arbejderne på arbejdspladsen. De kan være klar til at arbejde i Tyskland på så lidt som 7 dage.

Industrielle ingeniører

Find kvalificerede medarbejdere til industrien - med Zeitarbeit International

Zeitarbeit International formidler kvalificeret faglært arbejdskraft fra udlandet: håndværkere fra Polen, Tjekkiet, montører og installatører fra Slovakiet, Ungarn og Tyrkiet, personale fra Østeuropa til alle former for industriservice:

 • Demontering og genmontering af komplette systemer
 • Montering af robotsystemer
 • Konstruktion af scene, stål og reoler
 • Orbital svejseteknologi
 • Ombygning og vedligeholdelse af mekaniske transportsystemer
 • Vedligeholdelse af presser og løfteudstyr
 • Demontering af forsyningslinjer
 • Implementering af industrianlæg, udstyr og maskiner
 • Rørledningskonstruktion til medie- og anlægsforsyning
 • Montering og demontering af anlæg
 • Aircondition- og ventilationsteknologi
 • Elektroteknik og elektrisk installation

Er du på udkig efter medarbejdere til industrien: svejsere, låsesmede, elektrikere, montører eller monteringsassistenter? Uanset hvad din virksomhed har brug for af hjælpende håndværkere, støtter vi dig med dit projekt fra start til slut. Lad os rådgive dig uforpligtende og skabe et personligt koncept til din virksomhed. Vi elsker udfordringer, og det er vigtigt for os at støtte dig i alle aspekter af vikarer, underleverandører, personaleplacering fra Tjekkiet og Slovakiet, Rumænien, Bulgarien og Ukraine samt Tyrkiet. Bare spørg os! Vores team ser frem til din kontakt, og inden for 7 dage vil dine medarbejdere være på plads.