Øk effektiviteten, reduser kostnadene: Slik kan du dra nytte av midlertidig arbeid med produksjonsmedarbeidere fra Polen og Øst-Europa.

Det er stor etterspørsel etter produksjonsarbeidere fra Polen, Ukraina og andre østeuropeiske land i den tyske industrien. Men hvorfor er det slik? Hva er det som gjør disse arbeidstakerne fra Øst-Europa så spesielle, og hvordan kan arbeidsgivere dra nytte av deres kunnskap? I denne bloggen vil vi svare på disse spørsmålene og se på fordelene og ulempene ved å jobbe med dem. Vi skal også se på hvilke faktorer man bør ta hensyn til når man ansetter medarbeidere fra Øst-Europa, og hvordan man sikrer en vellykket integrering i bedriften.

Fordeler ved utplassering av arbeidskraft - produksjonsarbeidere fra Øst-Europa

Produksjonsassistenter og produksjonsmedarbeidere er avgjørende for at produksjonen på fabrikkene skal gå som smurt. Men hvordan finner du kvalifisert arbeidskraft fra Polen og Øst-Europa? En mulighet er rekrutteringsbyråer eller midlertidig arbeid. Spesielt fra Polen, Ukraina og andre østeuropeiske land kommer det mange motiverte arbeidstakere til Tyskland som vikarer eller underleverandører som kan styrke teamet ditt.

Fordelen med rekrutteringsbyråer er at du kan søke spesifikt etter egnede kandidater. Du bør imidlertid forsikre deg om at personen du ansetter, faktisk passer til bedriften din og har den kompetansen som kreves. 

Midlertidig ansettelse er derimot en rask og fleksibel løsning hvis du trenger folk på kort varsel.
Begge alternativene har sine fordeler og ulemper, og derfor er det viktig at du informerer deg og vurderer dem nøye. En anerkjent partner innen rekruttering eller midlertidig ansettelse kan hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen.
Uansett hvilket alternativ du velger, kan østeuropeiske arbeidstakere være et godt valg. De er ofte svært motiverte, jobber pålitelig og har ofte allerede erfaring fra lignende områder. Så ta sjansen og utvid teamet ditt med produktive medarbeidere fra Polen, Ukraina eller andre østeuropeiske land!

Rekrutteringsprosessen:

  1. Søknad om produksjonsmedarbeider per telefon eller forespørselsskjema
  2. Formulering av kravene
  3. Utplassering av arbeidstakere
  4. Tysktalende produksjonsmedarbeidere er på arbeidsstedet i løpet av 7 dager.
ukrainske produksjonsmedarbeidere

Finn produksjonsmedarbeidere - med Zeitarbeit International som partner

Med over 35 års erfaring innen rekruttering fra Øst-Europa har vi som det ledende vikarbyrået i Tyskland den nødvendige erfaringen og ekspertisen til å finne kvalifisert arbeidskraft fra utlandet til din bedrift. Vi setter tyske bedrifter i kontakt med bedrifter i Øst-Europa.

Leter du etter produksjonsassistenter eller produksjonsmedarbeidere til fabrikken eller produksjonsanlegget ditt? Vi tilbyr hardtarbeidende samlebåndsarbeidere og produksjonsassistenter fra Polen og Øst-Europa for arbeid ved samlebåndet i metallindustrien, bilindustrien, maskinindustrien, næringsmiddelindustrien, fabrikker, tekstilindustrien, produktmontering og produksjon. Kontakt oss hvis du trenger vikarer eller produksjonsassistenter fra Polen og Ukraina. Uansett hvor langt prosjektet ditt er, eller hvor lenge du trenger hjelpere fra Øst-Europa, vil vi gi deg et uslåelig tilbud når det gjelder vikarer eller fagarbeidere fra Øst-Europa.

Dra nytte av vår erfaring og kontakt teamet vårt. Temaet arbeidskontrakter og vikarer fra Polen eller Ukraina er vår styrke. Medarbeiderne våre er motiverte, har alle nødvendige papirer og er korrekt registrert hos sykekassen og det tyske tollvesenet. Vi har egne biler for våre ansatte fra Øst-Europa og sørger også for innkvartering. Ved behov stiller vi også tysktalende medarbeidere fra Polen, Ukraina og Romania til disposisjon.

Stol på vår kompetanse når det gjelder vikarutleie fra Øst-Europa.