Lisää tehokkuutta, vähennä kustannuksia: näin voit hyötyä tilapäistyöstä Puolan ja Itä-Euroopan tuotantotyöntekijöiden kanssa.

Puolasta, Ukrainasta tai muista Itä-Euroopan maista kotoisin olevat tuotantotyöntekijät ovat erittäin kysyttyjä Saksan teollisuudessa. Mutta miksi näin on? Mikä tekee näistä itäeurooppalaisista työntekijöistä niin erityisiä ja miten työnantajat voivat hyötyä heidän osaamisestaan? Tässä blogissa käsittelemme näitä kysymyksiä ja tarkastelemme heidän kanssaan työskentelyn etuja ja haittoja. Tarkastelemme myös, mitä tekijöitä on otettava huomioon, kun palkataan työntekijöitä Itä-Euroopasta, ja miten varmistetaan onnistunut integroituminen yritykseen.

Henkilöstön sijoittamisen edut - tuotantotyöntekijät Itä-Euroopasta

Tuotantoavustajat ja tuotantotyöntekijät ovat välttämättömiä tehtaiden sujuvan tuotannon kannalta. Mutta miten löytää päteviä työntekijöitä Puolasta ja Itä-Euroopasta? Yksi mahdollisuus on rekrytointitoimistot tai tilapäistyövoima. Erityisesti Puolasta, Ukrainasta tai muista Itä-Euroopan maista monet motivoituneet työntekijät tulevat Saksaan vuokratyöntekijöinä tai alihankkijoina, jotka voivat vahvistaa tiimiänne.

Rekrytointitoimistojen etuna on, että voit etsiä sopivia ehdokkaita. Sinun on kuitenkin varmistettava, että sijoittamasi henkilö todella sopii yritykseesi ja että hänellä on tarvittavat taidot. 

Vuokratyövoima puolestaan tarjoaa nopean ja joustavan ratkaisun, jos tarvitset henkilöstöä lyhyellä varoitusajalla.
Molemmissa vaihtoehdoissa on sekä etuja että haittoja, minkä vuoksi on tärkeää antaa tietoa ja punnita niitä huolellisesti. Hyvämaineinen rekrytointi- tai vuokratyökumppani voi auttaa sinua tekemään oikean päätöksen.
Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, itäeurooppalaiset työntekijät voivat olla hyvä valinta. He ovat usein erittäin motivoituneita, työskentelevät luotettavasti ja heillä on usein jo kokemusta vastaavilta aloilta. Tartu siis tilaisuuteen ja laajenna tiimiäsi Puolan, Ukrainan tai muiden Itä-Euroopan maiden tuottavilla työntekijöillä!

Rekrytointiprosessi:

  1. Tuotantotyöntekijän hakemus puhelimitse tai kyselylomakkeella
  2. Vaatimusten muotoilu
  3. Työntekijöiden sijoittaminen
  4. Saksankielinen tuotantohenkilöstö on työpaikalla 7 päivän kuluessa.
ukrainan tuotannon työntekijät

Löydä tuotantotyöntekijöitä - Zeitarbeit Internationalin kanssa kumppanina

Meillä on yli 35 vuoden kokemus rekrytoinnista Itä-Euroopasta, ja Saksan johtavana työvoimanvuokrausyrityksenä meillä on tarvittava kokemus ja asiantuntemus, jotta voimme löytää yrityksellesi ammattitaitoisia työntekijöitä ulkomailta. Yhdistämme saksalaiset yritykset itäeurooppalaisiin yrityksiin.

Etsitkö tuotantoavustajia tai tuotantotyöntekijöitä tehtaallesi tai tuotantolaitoksellesi? Tarjoamme ahkeria liukuhihnatyöntekijöitä, tuotantoavustajia Puolasta ja Itä-Euroopasta kokoonpanolinjan töihin metalliteollisuuteen, autoteollisuuteen, konepajateollisuuteen, elintarviketeollisuuteen, tehtaisiin, tekstiiliteollisuuteen, tuotteiden kokoonpanoon ja valmistukseen. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vuokratyöntekijöitä tai tuotantoavustajia Puolasta ja Ukrainasta. Riippumatta siitä, kuinka pitkä projektisi on tai kuinka kauan tarvitset apulaisia Itä-Euroopasta, teemme sinulle lyömättömän tarjouksen, kun kyse on vuokratyöntekijöistä tai koulutetuista työntekijöistä Itä-Euroopasta.

Hyödy kokemuksestamme ja ota yhteyttä tiimiimme. Aihe työsopimukset ja tilapäistyöntekijät Puolasta tai Ukrainasta on vahvuutemme. Työntekijämme ovat motivoituneita, heillä on kaikki tarvittavat paperit ja he ovat asianmukaisesti rekisteröityneet sairausvakuutuskassassa ja Saksan tullissa. Meillä on omat ajoneuvot itäeurooppalaisille työntekijöillemme ja huolehdimme myös majoituksesta. Tarvittaessa tarjoamme myös saksankielisiä työntekijöitä Puolasta, Ukrainasta ja Romaniasta.

Luota osaamiseemme, kun kyse on vuokratyöstä henkilöstövuokraus Itä-Euroopasta .