Midlertidigt arbejde i byggebranchen

Vikarer søges i byggebranchen?

Udlejning af arbejdskraft i byggebranchen er underlagt særlige regler og bestemmelser i Tyskland. Udlejning af arbejdskraft via et vikarbureau i den primære byggebranche er forbudt i henhold til § 1b AÜG.

Hvad er tilladt? Vikararbejde i byggeriet er kun tilladt, hvis det udelukkende finder sted mellem virksomheder, der opererer i byggebranchen. Desuden må vikararbejde i byggeriet kun finde sted inden for byggeriets fem overenskomstområder: byggeri, stilladsarbejde, nedrivning, tagdækning og gartneri og anlægsgartneri. Det betyder for eksempel, at kun ét byggefag kan levere personale til et andet byggefag.

AÜG i byggeriet - udfordringer

Er du på udkig efter billige vikarer fra Østeuropa til byggebranchen? Vi har kvalificerede og motiverede bygningsarbejdere fra Polen og Østeuropa til dig. Vi bringer byggefirmaer med tilladelse til at udleje arbejdere fra Polen sammen med byggefirmaer i Tyskland. Vi formidler hårdtarbejdende vikarer fra Polen, Tjekkiet, Slovakiet til udførelse af byggearbejde i henhold til 1§ AÜG i de vigtigste byggefag. Stol på vores erfaring og kompetence. 

Bygningsarbejdere, civilingeniører, betonarbejdere, tagdækkere, håndværkere fra Polen og personale fra Østeuropa, fliselæggere og murere - er tilgængelige hos os med kort varsel.

Midlertidigt arbejde i byggebranchen med os som personaleleverandør

Takket være vores store netværk i Østeuropa gør vi midlertidigt arbejde i byggebranchen juridisk sikkert. Vi bringer vores partnervirksomheder fra byggebranchen i Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Kroatien , Baltikum samarbejder med byggefirmaer i Tyskland og udarbejder juridisk kompatible medarbejderleasingkontrakter i byggebranchen. Derudover rådgiver vi dig om alle spørgsmål i forbindelse med den juridiske strukturering af arbejdsprocesser og anvendelsen af kollektive overenskomster og lovbestemmelser for midlertidig ansættelse i byggebranchen.

Håndværkere fra Polen

Vores tjenester

At finde de rigtige arbejdere fra Østeuropa på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt

Underleverandører søges? Vi leverer de bedste fra Østeuropa

Er du på udkig efter personale? Vi formidler faglærte arbejdere og simple hjælpere fra Østeuropa.

Skriv til os

CAPTCHA-billede

Det vil hjælpe os med at forhindre spam.

Adresse

Zeitarbeit International s.r.o.
Bílkova 855/19
120 00 Praha 2

Tysk repræsentationskontor:
Neuneralmweg 11
82491 Grainau

Kontakt

Skriv en kommentar