Tuotannon työntekijät Ukrainasta

Tuotantotyöntekijöiden löytäminen ulkomailta

Tuotannon työntekijät ja työntekijät Ukrainasta tai Puolasta ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. Haluatko oikeudellisesti turvallisen työsopimuksen tai klassisen työvoimanvuokrauksen, kun kyse on komennuksista tai henkilöstöstä Itä-Euroopasta? Tuemme mielellämme hankettasi, kun kyse on Puolasta ja Ukrainasta tulevan henkilöstön lyhytaikaisista ja pitkäaikaisista komennuksista.

Itä-Euroopasta sekä Puolan ja Slovakian kaltaisista maista tulevat avustavat työntekijät ovat valmiita työskentelemään lyhyellä varoitusajalla. Tiimimme huolehtii kaikesta majoituksesta logistiikkaan ja tarvittaviin papereihin ja viranomaisrekisteröinteihin, jotta mikään ei ole esteenä luotettavalle ja lyhytaikaiselle työtehtävälle tuotannossasi tai muissa projekteissasi. Kun kyse on henkilöstöstä Puolasta, Ukrainasta tai Euroopasta, olemme oikea yhteyshenkilösi. tuotantoavustajista ammattitaitoisiin työntekijöihin ja käsityöläisiin,- meillä on sinulle henkilöstöä lähes kaikilta aloilta: sähköasentajia, hitsaajia, lukkosepänliikkeitä, teollisuusmekaanikkoja tai tuotantotyöläisiä tehtaallesi. Odotamme mielenkiinnolla tiedusteluanne ja lähetämme teille mielellämme myös referenssiluettelomme.

Työntekijöiden sijoittaminen - vaatimukset

Sinulle lähetetyt työntekijämme saavat lakisääteisen vähimmäispalkan ja ovat asianmukaisesti vakuutettuja sairausvakuutuslaitoksessa ja asianomaisissa viranomaisissa. Lisäksi työntekijöillämme on vastuuvakuutus. Kuten huomaat, tiimimme työskentelee ammattimaisesti ja lain mukaisesti. 

Suoran henkilöstövälityksen lisäksi palveluihimme kuuluvat myös työvoiman vuokraus ja alihankkijoiden välittäminen teollisuuteen ja tuotantoon. Lähetämme tilapäisiä työntekijöitä Itä-Euroopasta palvelusopimuksella tai työ- ja toimeksiantosopimuksella. On tärkeää, että kaikki lakisääteiset vaatimukset täyttyvät ja että kaikki on suunniteltu ja hallinnollisesti toteutettu ennen suunniteltua komennusta. Olemme kumppanisi, kun kyse on henkilöstöstä Euroopasta. 

Tuotantoapulaisten sijoittaminen - näin se toimii:

  • Määrittele vaatimukset - puhelimitse +49 24038092219 tai tiedustelulomakkeella.
  • Etsimme oikeat ehdokkaat
  • Saat ei-sitovan tarjouksen 
  • Hoidamme sopimusmuodollisuudet, kuljetukset ja majoituksen paikan päällä.
  • Työntekijäsi voivat olla paikalla 7 päivässä. 
ukrainan tuotannon työntekijät

Ukrainan työntekijät - rekrytointitoimisto

Monet saksalaiset työnantajat ovat tällä hetkellä halukkaita palkkaamaan työntekijöitä Ukrainasta, me tuemme heitä rekrytointitoimistona kokemuksellamme ja autamme ukrainalaisia työntekijöitä sujuvassa maahanmuuttoprosessissa. Palkatessaan työntekijöitä Ukrainasta kansainvälisten yritysten on otettava huomioon Ukrainan työmarkkinoiden erityispiirteet. Ukraina on erittäin suuri sekä korkeasti että matalasti koulutetun työvoiman lähde. Jos siis tarvitset työntekijöitä erilaisiin tehtäviin, Ukraina voi tarjota hyvän ratkaisun. Ukrainalaiset ovat myös hyvin joustavia, ja heidät voidaan usein palkata tilapäisesti tai osa-aikaisesti. Jos siis tarvitset henkilöä, joka voi työskennellä tarpeen mukaan, ukrainalaiset työntekijät voivat olla hyvä valinta.