Produktionsarbejdere fra Ukraine

Find produktionsarbejdere fra udlandet

Produktionsmedarbejdere og ansatte fra Ukraine eller Polen er meget populære hos vores kunder. Vil du have en juridisk sikker arbejdskontrakt eller den klassiske medarbejderleasing, når det gælder opgaver eller personale fra Østeuropa? Vi er glade for at støtte dit projekt, når det kommer til kortvarige og langvarige udstationeringer af personale fra Polen og Ukraine.

Hjælpearbejdere fra Østeuropa og lande som Polen og Slovakiet er klar til at arbejde med kort varsel. Vores team tager sig af alt fra indkvartering til logistik og de nødvendige papirer og registreringer hos myndighederne, så intet står i vejen for en pålidelig og kortvarig opgave til din produktion eller andre projekter. Når det drejer sig om personale fra Polen, Ukraine eller Europa, er vi din rette kontakt. Fra produktionsassistenter til faglærte og håndværkere,- vi har personale fra næsten alle brancher til dig: elektrikere, svejsere, låsesmede, industrimekanikere eller produktionsmedarbejdere til din fabrik. Vi ser frem til din henvendelse og sender dig også gerne vores referenceliste.

Udstationering af arbejdstagere - Krav

Vores udstationerede medarbejdere får den lovpligtige mindsteløn og er korrekt forsikret hos sygesikringen og de relevante myndigheder. Derudover har vi en ansvarsforsikring for vores medarbejdere. Som du kan se, arbejder vores team professionelt og i overensstemmelse med loven. 

Ud over direkte personaleformidling omfatter vores tjenester også udlejning af medarbejdere og formidling af underleverandører til industri og produktion. Vi sender vikarer fra Østeuropa via en servicekontrakt eller en arbejdsaftale. Det er vigtigt, at alle juridiske krav er opfyldt, og at alt er planlagt og administrativt implementeret før den planlagte udstationering. Vi er din partner, når det gælder personale fra Europa. 

Placering af produktionshjælpere - sådan fungerer det:

  • Definér krav - telefonisk på +49 24038092219 eller via forespørgselsformularen.
  • Vi leder efter de rigtige kandidater
  • Du vil modtage et ikke-bindende tilbud 
  • Vi tager os af de kontraktlige formaliteter, transport og indkvartering på stedet.
  • Dine medarbejdere kan være på stedet i løbet af 7 dage. 
ukrainske produktionsmedarbejdere

Ukrainske medarbejdere - rekrutteringsbureau

Mange tyske arbejdsgivere er i øjeblikket villige til at ansætte arbejdere fra Ukraine, og vi støtter dem som rekrutteringsbureau med vores erfaring og hjælper ukrainske arbejdere med en problemfri migrationsproces. Når internationale virksomheder ansætter arbejdere fra Ukraine, skal de tage højde for de særlige forhold på det ukrainske arbejdsmarked. Ukraine er en meget stor kilde til både højt- og lavtuddannet arbejdskraft. Så hvis du har brug for arbejdskraft til en række forskellige stillinger, kan Ukraine være en god løsning. Ukrainere er også meget fleksible og kan ofte ansættes midlertidigt eller på deltid. Så hvis du har brug for nogen, der kan arbejde efter behov, kan ukrainske arbejdere være et godt valg for dig.