Produksjonsarbeidere fra Ukraina

Finn produksjonsmedarbeidere fra utlandet

Produksjonsarbeidere og ansatte fra Ukraina eller Polen er svært populære blant våre kunder. Ønsker du en rettssikker arbeidskontrakt eller den klassiske leasing av arbeidskraft når det gjelder oppdrag eller personell fra Øst-Europa? Vi støtter gjerne prosjektet ditt når det gjelder kortsiktige og langsiktige oppdrag for personell fra Polen og Ukraina.

Hjelpearbeidere fra Øst-Europa og land som Polen og Slovakia er klare til å jobbe på kort varsel. Teamet vårt tar seg av alt fra innkvartering til logistikk og nødvendige papirer og registreringer hos myndighetene, slik at ingenting står i veien for et pålitelig og kortvarig oppdrag for din produksjon eller andre prosjekter. Når det gjelder personell fra Polen, Ukraina eller Europa, er vi den rette kontakten. Fra produksjonsassistenter til fagarbeidere og håndverkere - vi har personell fra nesten alle bransjer: elektrikere, sveisere, låsesmeder, industrimekanikere eller produksjonsarbeidere til fabrikken din. Vi ser frem til din henvendelse og sender deg gjerne vår referanseliste.

Utplassering av arbeidstakere - Krav

Våre utsendte medarbeidere mottar lovbestemt minstelønn og er behørig forsikret hos sykekassen og relevante myndigheter. I tillegg har vi ansvarsforsikring for våre ansatte. Som du ser, jobber teamet vårt profesjonelt og i samsvar med loven. 

I tillegg til direkte personalformidling tilbyr vi også utleie av arbeidskraft og formidling av underleverandører til industri og produksjon. Vi sender ut vikarer fra Øst-Europa via en tjeneste- eller arbeidskontrakt. Det er viktig at alle juridiske krav er oppfylt, og at alt er planlagt og administrativt gjennomført før den planlagte utplasseringen. Vi er din partner når det gjelder personell fra Europa. 

Plassering av produksjonshjelpere - slik fungerer det:

  • Definer dine behov - via telefon på +49 24038092219 eller via forespørselsskjema.
  • Vi leter etter de rette kandidatene
  • Produksjonsarbeidere og ansatte fra Ukraina eller Polen er svært populære blant våre kunder. Ønsker du en rettssikker arbeidskontrakt eller den klassiske leasing av arbeidskraft når det gjelder oppdrag eller personell fra Øst-Europa? Vi støtter gjerne prosjektet ditt når det gjelder kortsiktige og langsiktige oppdrag for personell fra Polen og Ukraina. 
  • Vi tar oss av kontraktsformaliteter, transport og innkvartering på stedet.
  • Medarbeiderne dine kan være på plass i løpet av 7 dager. 
ukrainske produksjonsmedarbeidere

Ukrainske ansatte - rekrutteringsbyrå

Mange tyske arbeidsgivere er for tiden villige til å ansette arbeidstakere fra Ukraina, og vi støtter dem som rekrutteringsbyrå med vår erfaring og hjelper ukrainske arbeidstakere med en smidig migrasjonsprosess. Når internasjonale selskaper skal ansette arbeidstakere fra Ukraina, må de ta hensyn til det ukrainske arbeidsmarkedets særtrekk. Ukraina er en stor kilde til både høyt og lavt kvalifisert arbeidskraft. Så hvis du trenger arbeidskraft til en rekke ulike stillinger, kan Ukraina være en god løsning. Ukrainere er også svært fleksible og kan ofte ansettes midlertidig eller på deltid. Så hvis du trenger noen som kan jobbe etter behov, kan ukrainske arbeidere være et godt valg for deg.