Find arbejdere fra Østeuropa

Hvorfor arbejdere fra Østeuropa er det perfekte valg for din virksomhed

Arbejdstagere fra Østeuropa er en vigtig faktor, der i stigende grad påvirker den globale økonomi. På denne blog vil vi se på de forskellige facetter af spørgsmålet om arbejdere fra Østeuropa og finde ud af, hvilke muligheder og udfordringer det betyder for virksomheder over hele verden. I vores blog vil vi se på årsagerne til den øgede rekruttering af arbejdere fra Østeuropa, herunder mulige fordele og ulemper. Vi vil også se på de juridiske rammer og give tips til, hvordan man som arbejdsgiver kan arbejde med østeuropæiske arbejdstagere med succes. Tag med os på denne spændende rejse gennem emnet "Finding Workers from Eastern Europe"!

Find underleverandører og vikarer fra udlandet

Hvis du leder efter arbejdere fra Østeuropa, er der flere måder at finde dem på. En mulighed er at arbejde med underleverandører eller ansætte vikarer. 

Hvem er underleverandører?

Underleverandører er virksomheder, der påtager sig visse opgaver for dig som bygherre. De har deres egne ansatte og kan også ansætte arbejdere fra Østeuropa. Hvis du samarbejder med en underleverandør, skal du dog sikre dig, at de overholder alle lovkrav og behandler deres medarbejdere retfærdigt. Lær mere om underentreprenører fra Østeuropa.

Vikarer og udlejning af medarbejdere.

En anden mulighed er at ansætte vikarer. I dette tilfælde arbejder arbejderne ikke direkte for dig i virksomheden, men er placeret af et vikarbureau. Også her skal du sørge for, at alt er juridisk korrekt, og at vikarerne får en rimelig løn. Mere om leasing af medarbejdere >>> 

Fordele og ulemper

Begge muligheder har fordele og ulemper. Når du arbejder med underleverandører, skal du ofte bruge færre kræfter på at organisere og styre arbejdet. Men du har også mindre kontrol over de ansattes arbejdsforhold. Når du ansætter vikarer, har du større fleksibilitet i tilfælde af udsving i efterspørgslen, men også højere omkostninger. Under alle omstændigheder bør du informere dig selv i god tid og, om nødvendigt, benytte dig af professionel rådgivning for at sikre, at alt går glat fra et juridisk synspunkt, og at dine nye medarbejdere behandles retfærdigt. </span

Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde det rigtige personale. 

Find arbejdere fra Østeuropa - med Zeitarbeit International som din partner

Temporary Work International giver dig mulighed for hurtigt og nemt at finde arbejdere fra Østeuropa. Uanset om du har brug for underentreprenører eller vikarer fra Polen eller Østeuropa, har vi det rigtige tilbud til dig.

Takket være vores mangeårige erfaring og et bredt netværk af kontakter i Østeuropa kan vi garantere dig en hurtig og pålidelig fremskaffelse af arbejdskraft. Vi lægger stor vægt på kvalitet og pålidelighed, så du kan stole på motiverede og kompetente medarbejdere.

Derudover tilbyder vi individuel rådgivning og støtte til udvælgelse og rekruttering af medarbejdere fra udlandet. Derudover tilbyder vi også støtte til at organisere indkvartering, forplejning og transport. Fordel af vores personaleservice og find hurtigt og nemt de rigtige medarbejdere fra Østeuropa til din virksomhed. Vi ser frem til at hjælpe dig med det!

Midlertidigt arbejde internationalt 

  • Vi anvender kun certificerede underleverandører fra Østeuropa med de bedste faglige kvalifikationer.
  • Topprofessioner inden for håndværk, solteknologi, elektroteknik, industri, produktion, logistik, industrimontage, stålkonstruktion eller bygge- og anlægssektoren.
  • Du får en komplet omkostningspakke uden efterfølgende overraskelser.
  • Vi tager os af hele processen: organisation, administration, tilladelser, indkvartering, forplejning, rejser.

Midlertidigt arbejde Internationalt