Tijdelijk werk bouw

Uitzendkrachten gezocht in de bouwsector?

Het ter beschikking stellen van werknemers in de bouwsector is onderworpen aan speciale regels en voorschriften in Duitsland. Het ter beschikking stellen van werknemers door een uitzendbureau in de hoofdbouwsector is verboden volgens § 1b AÜG.

Wat is toegestaan? Uitzendwerk in de bouw is alleen toegestaan als het uitsluitend plaatsvindt tussen bedrijven die actief zijn in de bouw. Verder mag uitzendwerk in de bouw alleen plaatsvinden binnen de vijf bouw-cao-bladen bouw, steigerbouw, sloop, daken en tuin- en landschapsverzorging. Dit betekent bijvoorbeeld dat alleen de ene bouwsector personeel mag leveren aan een andere bouwsector.

AÜG in de bouw - uitdagingen

Ben je op zoek naar goedkope uitzendkrachten uit Oost-Europa voor de bouwsector? Wij hebben gekwalificeerde en gemotiveerde bouwvakkers uit Polen en Oost-Europa voor je. Wij brengen bouwbedrijven met toestemming om werknemers uit Polen in te huren samen met bouwbedrijven in Duitsland. Wij plaatsen hardwerkende uitzendkrachten uit Polen, Tsjechië, Slowakije voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden conform 1§ AÜG in de hoofdbouw. Vertrouw op onze ervaring en competentie. 

Bouwvakkers, civiel ingenieurs, betonbouwers, dakdekkers, vaklui uit Polen en personeel uit Oost-Europa, tegelzetters en metselaars - zijn bij ons op korte termijn beschikbaar.

Tijdelijk werk in de bouwsector bij ons als personeelsdienstverlener

Dankzij ons grote netwerk in Oost-Europa maken we tijdelijk werk in de bouwsector juridisch veilig. Wij brengen onze partnerbedrijven uit de bouwsector in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië , Baltische staten werken samen met bouwbedrijven in Duitsland en stellen wettige leasecontracten op voor werknemers in de bouwsector. Daarnaast adviseren wij u over alle vragen met betrekking tot de juridische structurering van arbeidsprocessen en de toepassing van collectieve arbeidsovereenkomsten en wettelijke regelingen voor tijdelijke arbeid in de bouwsector.

werknemersleasing

Onze diensten

De juiste arbeidskrachten uit Oost-Europa op het juiste moment op de juiste plek vinden

Onderaannemer gezocht? Wij bemiddelen het beste uit Oost-Europa

Bent u op zoek naar personeel? Wij leveren geschoolde arbeidskrachten en eenvoudige helpers uit Oost-Europa

Schrijf ons

CAPTCHA afbeelding

Het zal ons helpen spam te voorkomen.

Adres

Zeitarbeit International s.r.o.
Bílkova 855/19
120 00 Praag 2

Duits vertegenwoordigingskantoor:
Neuneralmweg 11
82491 Grainau

Contact

Plaats een reactie