Etsitään henkilöstöä logistiikkaan?

Etsitkö yrityksellesi tai logistiikkakeskukseesi tilausten poimijoita, varastoapulaisia tai trukinkuljettajia Itä-Euroopasta esimerkiksi lastaukseen tai tavaroiden käsittelyyn?

Olemme asiantuntijasi, kun on kyse henkilöstöstä Itä-Euroopasta.

Välitämme sekä ammattitaidottomia työntekijöitä että työntekijöitä yksinkertaisista apulaisista ammattitaitoisiin työntekijöihin Itä-Euroopasta. Löydämme työntekijäsi, kun kyse on henkilöstöstä Puolasta, Romaniasta, Tšekin tasavallasta ja myös Balttiasta. Lisätietoa logistiikan ja tuotannon vuokratyöstä.

Löydämme sinulle sopivan ehdokkaan kaikilta aloilta. Etsitpä sitten tuotantoavustajia elintarviketuotantoon tai vuorotyöntekijöitä autoteollisuuteen,> henkilöstömme on ollut meillä jo vuosia ja heidät on siirretty projektiisi. Monet työntekijät puhuvat saksaa tai englantia ja takaavat siten sujuvan käyttöönoton arvostetuilla asiakkaillamme.

Tarjoamme mielellämme myös ammattitaitoisia työntekijöitä, kuten asentajia tai sähköasentajia insinööreihin asti, yrityksesi tuotantoon tai suunniteltuun hankkeeseen.

Työntekijämme työskentelevät mielellään myös viikonloppuisin tai vuorotyössä varmistaakseen menestyksesi.

Tarjoamme myös luotettavia koneenkäyttäjiä Itä-Euroopasta. Päivittäisessä työssään he ohjaavat ja huoltavat monimutkaisia laitteita tai yksinkertaisia koneita. Välitämme tuotantotyöntekijöitä Itä-Euroopasta sekä koulutettuja koneenkäyttäjiä Puolasta tai Unkarista.

Etsit ehkä puuseppiä tai puuseppiä tuotantoa varten. Voimme tarjota sinulle myös niitä. Työntekijämme tulevat kaikilta aloilta, työskentelivätpä he sitten puun tai metallin parissa.

Ota yhteyttä jo tänään, niin löydämme työntekijäsi luottamaan kokemukseemme ja verkostoomme.