Søkes personell til logistikk?

Er du på utkikk etter ordreplukkere, lagermedarbeidere eller truckførere fra Øst-Europa til din bedrift eller ditt logistikksenter for aktiviteter som lasting eller varehåndtering?

Vi er din spesialist når det gjelder personale fra Øst-Europa.

Vi formidler alt fra ufaglærte til hjelpearbeidere og fagarbeidere fra Øst-Europa. Vi finner dine medarbeidere fra Polen, Romania, Tsjekkia og Baltikum. Mer om midlertidig ansettelse innen logistikk og produksjon.

Vi finner den rette kandidaten for deg fra alle bransjer. Enten du er på utkikk etter produksjonsassistenter til næringsmiddelproduksjon eller skiftarbeidere til bilindustrien,> har våre medarbeidere vært hos oss i årevis og er utstasjonert for ditt prosjekt. Mange av våre medarbeidere snakker tysk eller engelsk og sørger dermed for en smidig utplassering hos våre kunder.

Vi tilbyr også gjerne fagarbeidere som montører eller elektrikere opp til ingeniører til din produksjon eller planlagte prosjekter i din bedrift.

Medarbeiderne våre jobber også gjerne i helgene eller på skift for å sikre at du lykkes.

Vi tilbyr også pålitelige maskinoperatører fra Øst-Europa. I sitt daglige arbeid kontrollerer og vedlikeholder de komplekst utstyr eller enkle maskiner. Vi formidler produksjonsmedarbeidere fra Øst-Europa og utdannede maskinoperatører fra Polen og Ungarn.

Du er kanskje på utkikk etter tømrere eller snekkere til produksjonen din. Det kan vi også tilby deg. Våre medarbeidere kommer fra alle områder, enten de arbeider med tre eller metall.

Kontakt oss i dag, så finner vi en medarbeider som stoler på vår erfaring og vårt nettverk.