Industriële revolutie: Waarom werknemers uit Polen en Oost-Europa de toekomst zijn van industriële diensten.

Industriële arbeid is een van de belangrijkste economische drijfveren in Europa. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om werknemers uit Polen, Slowakije en Oost-Europa aan te werven om de kosten te drukken en de meest efficiënte arbeidskrachten te leveren. In deze blog gaan we dieper in op de industriële diensten die Poolse en Oost-Europese werknemers kunnen leveren. We bespreken welke industrieën hiervan kunnen profiteren en wat de voordelen zijn van het werven van geschoolde arbeidskrachten uit Polen en Oost-Europa.

Werknemers voor industriële diensten uit Polen en Oost-Europa.

Als het gaat om het invullen van functies in de industriële dienstverlening, biedt Oost-Europa zeer goede opties. Poolse en Oost-Europese werknemers zijn de afgelopen jaren een steeds belangrijkere bron voor de industrie geworden. Ze zijn hoogopgeleid, kosteneffectief en hebben ook een grote betrokkenheid bij het werk laten zien.
Hieronder vallen lassers, monteur, staalarbeiders, assembleurs, elektriciens, assemblageassistenten en onderhoudspersoneel. Deze werknemers hebben een grondige kennis van de nieuwste technologieën en kunnen gemakkelijk inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen. Ze kunnen veel taken efficiënt en effectief uitvoeren. Bovendien kunnen Poolse en Oost-Europese werknemers hun vaardigheden aanpassen om te voldoen aan de specifieke vereisten van verschillende bedrijfstakken.
De Poolse en Oost-Europese werknemers zijn professioneel en werklustig. Hun loyaliteit aan het bedrijf staat buiten kijf. Bovendien spreken ze meestal meerdere talen en kunnen ze verschillende taken uitvoeren, wat hen nog flexibeler maakt. De kwaliteit van hun werk is uitstekend, wat kan helpen bij het realiseren van kostenbesparingen, het verhogen van de productiviteit en het verbeteren van de klanttevredenheid.
Al met al biedt het inhuren van Pools en Oost-Europees industrieel en industrieel dienstverlenend personeel grote voordelen - zowel voor het bedrijf als voor de werknemers zelf. Met de juiste persoon aan boord kunnen bedrijven hun bedrijf vooruit helpen en geschoolde arbeidskrachten inzetten om hun volledige potentieel te bereiken.

Zoek werknemers voor industriële diensten:

 • Arbeidskrachten voor industriële diensten aanvragen, per telefoon of aanvraagformulier
 • We zoeken in ons Oost-Europese netwerk naar geschikte kandidaten
 • We verzamelen de benodigde documenten van de kandidaten.
 • Vervoer van de werknemers op de werkplek. Ze kunnen in slechts 7 dagen klaar zijn voor werk in Duitsland.

industrieel ingenieurs

Gekwalificeerde medewerkers vinden voor de industrie - met Zeitarbeit International

Zeitarbeit International plaatst gekwalificeerde vakkrachten uit het buitenland: vaklui uit Polen, Tsjechië, installateurs en monteurs uit Slowakije, Hongarije en Turkije, personeel uit Oost-Europa voor allerlei industriële diensten:

 • Demontage en montage van complete systemen
 • Assemblage van robotsystemen
 • Podium-, staal- en stellingconstructie
 • Orbitale lastechnologie
 • Ombouw en onderhoud van mechanische transportsystemen
 • Onderhoud van persen en hefsystemen
 • Ontmantelen van toevoerleidingen
 • Implementatie van industriële installaties, apparatuur & machines
 • Aanleg van pijpleidingen voor de levering van media en planten
 • Montage en demontage van installaties
 • Airconditioning- en ventilatietechnologie
 • Elektrotechniek & elektrische installatie

Ben je op zoek naar werknemers voor de industrie: lassers, slotenmakers, elektriciens, monteurs of montageassistenten? Wat uw bedrijf ook nodig heeft op het gebied van helpende vakmensen, wij ondersteunen u bij uw project van begin tot eind. Laat je vrijblijvend adviseren en creëer een persoonlijk concept voor jouw bedrijf. Wij houden van uitdagingen en vinden het belangrijk om u te ondersteunen bij elk aspect van tijdelijke werknemers, onderaannemers, het plaatsen van personeel uit Tsjechië en Slowakije, Roemenië, Bulgarije en Oekraïne en Turkije. Vraag het ons gewoon! Ons team kijkt uit naar uw contact en binnen 7 dagen zijn uw werknemers ter plaatse.