Zoek werknemers uit Oost-Europa

Waarom arbeidskrachten uit Oost-Europa de perfecte keuze zijn voor jouw bedrijf

Arbeid uit Oost-Europa is een belangrijke factor die de wereldeconomie steeds meer beïnvloedt. In deze blog kijken we naar de verschillende facetten van de kwestie van arbeidskrachten uit Oost-Europa en ontdekken we welke kansen en uitdagingen dit biedt voor bedrijven over de hele wereld. In onze blog kijken we naar de redenen voor de toegenomen werving van arbeidskrachten uit Oost-Europa, inclusief de mogelijke voor- en nadelen. We kijken ook naar het wettelijke kader en geven tips over hoe werkgevers succesvol kunnen werken met Oost-Europese arbeidskrachten. Ga met ons mee op deze spannende reis door het onderwerp "Het vinden van arbeidskrachten uit Oost-Europa"!

Het vinden van onderaannemers en tijdelijke werknemers uit het buitenland

Als je op zoek bent naar arbeidskrachten uit Oost-Europa, zijn er verschillende manieren om die te vinden. Een optie is om met onderaannemers te werken of uitzendkrachten in te huren. 

Wie zijn onderaannemers?

Onderaannemers zijn bedrijven die bepaald werk voor jou als klant aannemen. Ze hebben hun eigen werknemers en kunnen ook arbeidskrachten uit Oost-Europa in dienst nemen. Als je echter met een onderaannemer werkt, moet je ervoor zorgen dat ze aan alle wettelijke eisen voldoen en hun werknemers eerlijk behandelen. Vind meer informatie over onderaannemers uit Oost-Europa

Uitzendkrachten & leasing.

Een andere optie is het inhuren van uitzendkrachten. In dit geval werken de werknemers niet rechtstreeks voor je bedrijf, maar worden ze geplaatst door een uitzendbureau. Ook hier moet je ervoor zorgen dat alles juridisch in orde is en dat de uitzendkrachten eerlijk worden betaald. Meer over tijdelijk werk >>> 

Voordelen en nadelen

Beide opties hebben voor- en nadelen. Als je met onderaannemers werkt, hoef je vaak minder moeite te doen om het werk te organiseren en te verwerken. Je hebt echter ook minder controle over de arbeidsomstandigheden van de werknemers. Bij het inhuren van uitzendkrachten heb je meer flexibiliteit bij schommelingen in de vraag, maar ook hogere kosten. In ieder geval moet je jezelf van tevoren goed informeren en, indien nodig, professioneel advies inwinnen om ervoor te zorgen dat alles vanuit juridisch oogpunt soepel verloopt en dat je nieuwe werknemers eerlijk worden behandeld.

Neem contact met ons op, wij helpen je het juiste personeel te vinden. 

Vind arbeidskrachten uit Oost-Europa - met Zeitarbeit International als uw partner

Zeitarbeit International biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk arbeidskrachten uit Oost-Europa te vinden. Of u nu onderaannemers of tijdelijke arbeidskrachten uit Polen of Oost-Europa nodig hebt, wij hebben het juiste aanbod voor u.</span

Dankzij onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van contacten in Oost-Europa kunnen wij u een snelle en betrouwbare plaatsing van arbeidskrachten garanderen. We hechten veel belang aan kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat u kunt vertrouwen op gemotiveerde en competente werknemers.</span

Bovendien bieden we persoonlijk advies en ondersteuning bij de selectie en aanwerving van werknemers uit het buitenland. We bieden ook ondersteuning bij de organisatie van huisvesting, maaltijden en vervoer. Maak gebruik van onze wervingsdiensten en vind snel en eenvoudig de juiste werknemers uit Oost-Europa voor uw bedrijf. We kijken ernaar uit om u hierbij te helpen!

Tijdelijk werk internationaal 

  • We plaatsen alleen gecertificeerde onderaannemers uit Oost-Europa met de beste professionele kwalificaties.
  • Topberoepen uit de handel, zonnetechniek, elektrotechniek, industrie, productie, logistiek, industriële assemblage, staalbouw of de bouwsector.
  • Je ontvangt een compleet kostenpakket zonder verrassingen achteraf
  • Wij zorgen voor het hele proces: organisatie, administratie, vergunningen, accommodatie, catering, reizen.

Tijdelijk werk Internationaal