Alihankkijoiden sopimukset: Miten löytää alihankkijoita Puolasta ja Itä-Euroopasta!

Alihankkija haetaan? Alihankkijat ovat tärkeä osa arvoketjua monilla toimialoilla. Mutta mitä alihankkijalla tarkalleen ottaen tarkoitetaan ja mitä etuja ja haittoja on siitä, että yritys luottaa näihin työntekijöihin? Tässä blogissa haluamme tarkastella aihetta perusteellisesti ja antaa sinulle arvokasta tietoa ja vinkkejä siitä, miten saat parhaan mahdollisen hyödyn yhteistyöstäsi alihankkijoiden kanssa. Lue lisää oikeudellisesta kehyksestä, mahdollisista riskeistä ja mahdollisuuksista sekä hyväksi havaituista strategioista alihankkijoiden kanssa toimimisessa. Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan asiantuntijatietomme kanssasi!

Keitä ovat alihankkijat?

Alihankkijoiden taloudellinen merkitys kasvaa jatkuvasti. Alihankkijat ovat nimittäin ulkopuolisia asiantuntijoita, jotka palkataan tukea varten. Miksi itse asiassa? On useita syitä, miksi alihankkijan löytäminen Puolasta ja Itä-Euroopasta voi olla kannattavaa. Näitä ovat mm:

  • Mahdollisuus vähentää henkilöstökustannuksia
  • Kilpailukyvyn säilyttäminen
  • Aikaa säästyy tärkeämpiin tehtäviin

Puolalaiset alihankkijat - mahdollisuudet ja riskit

Yrittäjänä kysyt itseltäsi väistämättä, onko Puolasta ja Itä-Euroopasta tulevien alihankkijoiden käyttö kannattavaa omalle yrityksellesi. Tässä on sekä mahdollisuuksia että riskejä.

Alihankkijoiden edut:

  • Yksi puolalaisten alihankkijoiden käytön suurimmista eduista on kustannusetu. Puolalaisten alihankkijoiden kustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin työvoimakustannukset Saksassa. Tämän ansiosta puolalaisia alihankkijoita käyttävät yritykset voivat hallinnoida budjettiaan tehokkaammin ja siten säästää rahaa.
  • Lisäksi puolalaisten alihankkijoiden käyttö tarjoaa enemmän joustavuutta. Yritykset voivat vähentää merkittävästi työntekijöiden määrää ja samalla saavuttaa korkeamman työn laadun.

Käyttämällä puolalaisia alihankkijoita voit siis saavuttaa enemmän kuin tavallisella työvoimalla.

Alihankkijoiden käyttöön liittyvät riskit: 

Mutta kuten kaikissa päätöksissä, myös tässä on otettava huomioon riskit. On esimerkiksi olemassa riski, että loppujen lopuksi ei saavuteta toivottua menestystä, jos ei tiedetä tarkalleen, mitä laatustandardeja kyseisessä puolalaisessa alihankkijassa sovelletaan. Yritysten on myös varmistettava, että kaikki lakisääteiset vaatimukset (kansalaisuus, vähimmäispalkka jne.) täyttyvät.
Kaiken kaikkiaan puolalaisten alihankkijoiden käyttämiseen liittyy sekä mahdollisuuksia että riskejä, mutta jos toimit huolellisesti ja otat kaikki seikat huomioon, se voi olla yrityksellesi erittäin tuottoisa päätös.

Miten löydät oikeat alihankkijat?

Jos olet urakoitsija, joka haluaa saada töitä, mutta jolla ei ole riittävästi kapasiteettia tehdä sitä yksin, sinun kannattaa harkita yhteistyötä alihankkijoiden kanssa Itä-Euroopasta tai Puolasta, Tšekin tasavallasta, Slovakiasta tai Baltian maista. Mutta mistä löydät sopivia alihankkijoita? Yksi vaihtoehto on etsiä alihankkijoita Puolasta ja muista Itä-Euroopan maista.
Puola ja muut Itä-Euroopan maat ovat tunnettuja ammattitaitoisista ammattitaitoisista työntekijöistään eri aloilla. Myös rakentamisessa, teollisuudessa, aurinkoteknologiassa, tuotannossa, logistiikkateollisuudessa tai käsityöläisalalla on ulkomailla lukuisia yrityksiä, jotka voivat toimia alihankkijoina. Kannattaa siis etsiä kumppaneita nimenomaan Puolan markkinoilta tai Itä-Euroopan alihankkijoiden foorumeilta.

On kuitenkin tärkeää, että tiedotat asiasta etukäteen ja tarkistat, onko mahdollinen alihankkija luotettava ja tekeekö se laadukasta työtä. Vaikka aliurakoitsijan kanssa työskentely tarjoaa monia etuja, pääurakoitsijana olet viime kädessä vastuussa koko hankkeesta. Perusteellisella tutkimuksella ja huolellisella sopivien alihankkijoiden valinnalla Puolasta ja Itä-Euroopasta voit kuitenkin menestyksekkäästi saada uusia sopimuksia ja jatkaa liiketoimintasi kasvattamista.

Alihankkijoiden sijoittaminen Zeitarbeit Internationalin kumppanina:

Kun etsit sopivia alihankkijoita, on tärkeää, että löydät kumppanin, jolla on laaja verkosto Itä-Euroopan työntekijöitä, joilla on tarvittavat taidot. Tästä syystä sinun kannattaa tutkia huolellisesti ja selvittää, mitä taitoja tarvitset mahdollisilta Puolasta ja Itä-Euroopasta tulevilta alihankkijoilta. Saattaa myös olla hyödyllistä selvittää, onko alueellasi asiantuntijoita vai tarvitsetko mahdollisesti alihankkijoita Puolasta ja Itä-Euroopasta.

Kun olet löytänyt oikean kumppanin, teidän on sovittava yhdessä toimenpiteistä, joilla varmistetaan, että hanke sujuu moitteettomasti ja että alihankkija tekee työnsä asianmukaisesti. On myös tärkeää huomata, että alihankkijoita voidaan yleensä palkata vain tiettyihin palveluhankkeisiin, joten yhteistyön tarkka luonne on määriteltävä etukäteen.

Me Zeitarbeit Internationalilla olemme kokenut henkilöstöpalvelujen tarjoaja, joka on erikoistunut alihankkijoiden välittämiseen Puolasta ja Itä-Euroopasta. Tarjoamme asiakkaillemme:

  • Joustavuus henkilöstösuunnittelussa
  • Alhaiset henkilöstökustannukset itäeurooppalaisten alihankkijoiden kanssa.
  • Pääsy suureen joukkoon päteviä alihankkijaryhmiä Itä-Euroopasta.

Lisää meistä >>>

Määräaikainen työ Kansainvälinen

Pyydä alihankkijaa!

Puolalaiset ja itäeurooppalaiset alihankkijat ovat yksi parhaista vaihtoehdoista yrityksille, jotka haluavat tehdä tilauksia. Ne tarjoavat korkealaatuisia palveluja erittäin kilpailukykyiseen hintaan ja huippupalvelua. Toivomme, että pystyimme auttamaan sinua alihankkijan löytämisessä tämän blogikirjoituksen avulla. Selaa verkostoamme saadaksesi lisätietoja ja valmistautuaksesi onnistuneeseen yhteistyöhön. Nyt on sinun vuorosi - mitä sinä odotat? Tutustu alihankkijaverkostoomme nyt!

Jätä kommentti