Personaltjenesteleverandør Industri og produksjon

Hvorfor er leverandører av personaltjenester uunnværlige for industri og produksjon?

Velkommen til vår blogg om bemanningsselskaper innen industri og produksjon! Bloggen vår er ment å gi en grunnleggende forståelse av temaet og gi leserne nødvendig informasjon. Vi vil blant annet ta for oss bemanningsbedriftenes rolle i industri og produksjon, deres behov og krav og mulige løsninger. Målet vårt er å gi deg et innblikk i denne bransjen, slik at du bedre kan avgjøre hva som passer best for deg. 

Fordeler med en leverandør av personaltjenester til industri og produksjon

Som arbeidsgiver innen industri og produksjon har du sikkert tenkt på å engasjere et rekrutteringsbyrå eller en leverandør av personaltjenester. Fordelene er åpenbare: tids- og kostnadsbesparelser i jakten på kvalifisert arbeidskraft og fleksibilitet når det gjelder antall ansatte.

Et rekrutteringsbyrå kan hjelpe deg med å finne passende fagarbeidere fra inn- og utland til din bedrift. De tar seg av hele utvelgelsesprosessen og presenterer deg kun for kandidater som oppfyller dine krav. Han gir deg også råd om kontraktsforhandlingene og ansettelsen av den nye medarbeideren.

Finn vikarer eller langtidsansatte raskt

Hvis du trenger flere ansatte på kort varsel, er vikarutleie et godt alternativ. Her stiller en leverandør av personaltjenester midlertidig arbeidskraft eller vikarer til rådighet. Fordelen er at du kan reagere raskt og enkelt på etterspørselstopper uten å måtte gå gjennom lange rekrutteringsprosesser.

En leverandør av bemanningstjenester innen produksjon og industri er også et godt valg for langvarige prosjekter eller fast bemanning. De tar seg av alle administrative oppgaver som lønn, arbeidsgiveravgift og ferieplanlegging. Dermed sparer du tid og ressurser og kan konsentrere deg om det viktigste: Kjernevirksomheten din.

Som rekrutteringsbyrå og tjenesteleverandør med fokus på industri og produksjon har vi, Temporary Employment International, spesialisert oss på formidling av fagarbeidere. Vi kjenner kravene og behovene til kundene våre og kan svare spesifikt på deres ønsker. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon!

Vi formidler personell til industri og produksjon

Produksjon og produksjon

  • Ansatt i produksjonen
  • Arbeidere ved samlebånd
  • Fyllstoff
  • Plukker
  • Packer
  • Sortering
  • Produksjonslogistikk
  • Lagerbeholdning og feilsjekker
  • Lagringsarbeid
  • Montering
industriingeniører
Outsourcing i Øst-Europa

Zeitarbeit International - Personaltjenesteleverandør til industri og produksjon

Leter du etter et rekrutteringsbyrå for industri og produksjon? Hos Temp Work International har vi tilgang til dyktige industrimedarbeidere og produksjonsmedarbeidere fra Ukraina, Polen og Øst-Europa, med den kompetansen og erfaringen du trenger. Disse medarbeiderne kalles også eksterne medarbeidere. De ansettes etter avtale og kan brukes til kortere eller lengre prosjekter.

Det finnes altså mange ulike alternativer når det gjelder å finne kvalifisert arbeidskraft i produksjons- eller industrisektoren - enten det dreier seg om et bemanningsbyrå eller en annen tjeneste som utleie eller rekruttering. Hvilket alternativ som er best, avhenger selvsagt av dine spesifikke behov - men det er absolutt verdt å sjekke ut alle alternativene grundig!

Som en erfaren leverandør av bemanningstjenester for industri og produksjon tilbyr vi løsninger for dine spesifikke behov. Enten det gjelder vikarer eller underleverandører, kan vi hjelpe deg med å finne kvalifiserte kandidater som dekker dine behov. Vi tilbyr utleie av arbeidskraft, arbeidskontrakter og direkte formidling av arbeidere fra Øst-Europa.