Industriell revolusjon: Hvorfor ansatte fra Polen og Øst-Europa er fremtiden for industriservice.

Industriell arbeidskraft er en av de viktigste økonomiske drivkreftene i Europa. Stadig flere bedrifter velger å rekruttere medarbeidere fra Polen, Slovakia og Øst-Europa for å redusere kostnadene og få den mest effektive arbeidskraften. I denne bloggen skal vi se nærmere på de industrielle tjenestene som polske og østeuropeiske arbeidstakere kan tilby. Vi diskuterer hvilke bransjer som kan dra nytte av dette, og fordelene ved å rekruttere fagarbeidere fra Polen og Øst-Europa.

Ansatte innen industritjenester fra Polen og Øst-Europa.

Når det gjelder å besette stillinger innen industriservice, byr Øst-Europa på svært gode muligheter. Polske og østeuropeiske arbeidstakere har blitt en stadig viktigere ressurs for industrien de siste årene. De er svært dyktige, kostnadseffektive og har også vist stort engasjement for jobben.
Det gjelder blant annet sveisere, montører, stålarbeidere, montører, elektrikere, monteringsassistenter og vedlikeholdspersonell. Disse medarbeiderne har inngående kunnskap om den nyeste teknologien og kan lett tilpasse seg den teknologiske utviklingen. De er i stand til å utføre mange oppgaver på en effektiv måte. I tillegg kan polske og østeuropeiske arbeidere tilpasse sine ferdigheter til spesifikke krav i en rekke ulike bransjer.
Polske og østeuropeiske arbeidere er profesjonelle og ivrige etter å jobbe. Deres lojalitet til bedriften er ubestridt. I tillegg snakker de vanligvis flere språk og kan utføre en rekke forskjellige oppgaver, noe som gjør dem enda mer fleksible. Kvaliteten på arbeidet deres er svært god, noe som kan bidra til kostnadsbesparelser, økt produktivitet og bedre kundetilfredshet.
Samlet sett gir det store fordeler å ansette polske og østeuropeiske industriarbeidere og industriservicearbeidere - både for bedriften og for arbeiderne selv. Med den rette personen om bord kan bedriftene drive virksomheten fremover og samtidig utnytte faglært arbeidskraft til å nå sitt fulle potensial.

Finn ansatte til industrielle tjenester:

 • Forespørsel om arbeidskraft for industrielle tjenester, via telefon eller forespørselsskjema
 • Vi søker i vårt østeuropeiske nettverk etter egnede kandidater
 • Vi samler inn de nødvendige dokumentene fra kandidatene.
 • Transport av arbeidstakerne til arbeidsstedet. De kan være klare til å jobbe i Tyskland i løpet av så lite som 7 dager.

industriingeniører

Finn kvalifiserte medarbeidere til industrien - med Zeitarbeit International

Zeitarbeit International formidler kvalifiserte fagarbeidere fra utlandet: håndverkere fra Polen, Tsjekkia, montører og installatører fra Slovakia, Ungarn og Tyrkia, personale fra Øst-Europa til alle typer industritjenester:

 • Demontering og gjenmontering av komplette systemer
 • Montering av robot
 • Konstruksjon av scene, stål og hyller
 • Orbital sveiseteknologi
 • Ombygging og vedlikehold av mekaniske transportørsystemer
 • Vedlikehold av presser og løfteutstyr
 • Demontering av forsyningslinjer
 • Implementering av industrianlegg, utstyr og maskiner
 • Bygging av rørledninger for medie- og anleggsforsyning
 • Montering og demontering av anlegg
 • Klimaanlegg og ventilasjonsteknologi
 • Elektroteknikk og elektrisk installasjon

Leter du etter medarbeidere til industrien: sveisere, låsesmeder, elektrikere, montører eller monteringsassistenter? Uansett hva bedriften din trenger av håndverkere, hjelper vi deg med prosjektet ditt fra start til slutt. La oss gi deg uforpliktende råd og lage et personlig konsept for din bedrift. Vi elsker utfordringer, og det er viktig for oss å hjelpe deg med alt som har med vikarer, underleverandører og bemanning fra Tsjekkia og Slovakia, Romania, Bulgaria, Ukraina og Tyrkia å gjøre. Bare spør oss! Teamet vårt ser frem til at du tar kontakt med oss, og innen 7 dager vil medarbeiderne dine være på plass.