Löydä ammattitaitoisia työntekijöitä varastologistiikkaan tai tuotannon avustajiksi Itä-Euroopasta.

Ammattitaitopulan aikana yritykset etsivät yhä useammin ratkaisuja varastologistiikan ja tuotannon ylläpitämiseksi. Yksi mahdollisuus on palkata ammattitaitoisia työntekijöitä Itä-Euroopasta ja tuotantoavustajia Puolasta, Tšekistä, Slovakiasta tai Ukrainasta. Mutta miten löytää sopivia työntekijöitä ja mitä oikeudellisia reunaehtoja on noudatettava? Me voimme auttaa sinua löytämään ammattitaitoisia työntekijöitä varastologistiikkaan tai tuotantoapulaisia Itä-Euroopasta.

Miten löytää oikeat ammattilaiset Itä-Euroopasta

Jos etsit päteviä koulutettuja työntekijöitä ulkomailta varastologistiikan tai tuotannon apulaisiksi, voi olla kannattavaa etsiä myös Itä-Euroopasta. Siellä on paljon lahjakkaita ja motivoituneita työntekijöitä, jotka haluaisivat työskennellä Saksassa.

Löytääksesi näitä työntekijöitä ulkomailta on useita vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto on käyttää erikoistunutta rekrytointitoimistoa. Itä-Euroopan rekrytointitoimistoilla on usein vuosien kokemus työntekijöiden rekrytoinnista ulkomailta, ja ne voivat auttaa sinua löytämään sopivia ehdokkaita.

Toinen mahdollisuus on ryhtyä itse aktiiviseksi ja tehdä hakuja erityisesti Itä-Euroopan maista. Kannattaa tutustua paikallisiin työportaaleihin ja työvoimatoimistoihin ja julkaista siellä työtarjouksia. Varmista, että muotoilet tarjouksesi selkeästi ja ilmoitat kaikki olennaiset vaatimukset ja ehdot. Näin varmistat, että vain todella sopivat hakijat hakevat.

Kun olet löytänyt mahdolliset ehdokkaat, sinun on tarkistettava heidät perusteellisesti ja kiinnitettävä huomiota heidän pätevyyteensä sekä saksan kielen taitoonsa. Henkilökohtainen haastattelu puhelimitse tai Skypen välityksellä voi myös olla hyödyllistä, jotta voit tutustua hakijaan paremmin. Pienellä kärsivällisyydellä ja sitoutumisella voit löytää päteviä varastologistiikan asiantuntijoita tai tuotantoassistentteja Itä-Euroopasta ja rikastuttaa yritystäsi uusilla lahjakkuuksilla.

Lue lisää ulkomailta tulevista ammattitaitoisista työntekijöistä >>>

logistiikkatyöntekijä, varastotyöntekijä
Itä-Euroopan ulkoistaminen

Etsi tuotannon ja varaston logistiikka-asiantuntijoita Temporary Work Internationalin kautta.

Jos yrityksesi etsii ammattitaitoisia työntekijöitä varastologistiikkaan tai tuotantoapulaisia Itä-Euroopasta, Zeitarbeit International on oikea paikka sinulle. Yksi pääpainopistealueistamme on avustajat ja tuotantoapulaiset Puolasta, työntekijät Ukrainasta ja Itä-Euroopasta yleensä. Oletko suunnitellut henkilöstökomennusta? Tutustu sitten eri vaihtoehtoihin ja ota rohkeasti yhteyttä meihin. Tarjoamme sinulle luotettavan ratkaisun, kun kyse on suunnitellusta rekrytoinnista. Olemme luotettava yleispalveluntarjoajasi henkilöstöä Puolasta ja Itä-Euroopasta. Huolehdimme toiveistasi: majoitus ja logistiikka sekä lähetettyjen työntekijöiden henkilökohtainen tuki..

Tarjoamme tilapäisiä työsuhteita ja työsopimuksia

Työvoimanvuokraus klassikko, jota kutsutaan myös tilapäistyöksi, on luotettava tapa tukea yrityksesi tuotantoa.

Asiakkaamme ottavat mielellään vastaan työsopimuksen tai palvelusopimuksen Puolasta tai Itä-Euroopasta aina Tšekin ja Slovakian sekä Ukrainan työntekijävuokraukseen asti.

Mottomme on Zeitarbeit International on kumppanisi, kun kyse on henkilöstöstä Euroopasta. Tuemme sinua ja takaamme sinulle joustavan ja lyhytaikaisen henkilöstön Itä-Euroopasta. Yhdessä tiimimme kanssa seisomme menestyksesi puolesta!

Etsitpä sitten tuotantoapulaisia Puolasta auto- tai elintarviketeollisuuteen tai keittiöapulaisia Slovakiasta, Tšekin tasavallasta tai Ukrainasta tai jopa sisäkköjä Serbiasta - me olemme oikea rekrytoijasi Itä-Euroopassa.

Ulkoistaminen

Outsourcing on yksi tapa tukea sinua projektissasi. Siirrä tuotantosi ja osia tuotannostasi Itä-Eurooppaan. Tuemme sinua kokemuksellamme ja tietotaidollamme ja esitämme sinulle mielellämme kokonaiskonseptin logistiikasta täydellisiin tuotantolaitoksiin Itä-Euroopassa, Puolasta, Tšekin tasavallasta ja Slovakiasta Romaniaan tai Serbiaan. Kulje kanssamme uusia teitä ja säästä rahaa kuten tuhannet kilpailijasi. Alkaen palkka- ja liitännäispalkkakustannuksista, logistiikasta ja energiakustannuksista. Neuvomme sinua mielellämme.