Etsi työntekijöitä Itä-Euroopasta

Miksi itäeurooppalaiset työntekijät ovat täydellinen valinta yrityksellesi?

Itä-Euroopan työntekijät ovat tärkeä tekijä, joka vaikuttaa yhä enemmän maailmantalouteen. Tässä blogissa tarkastelemme Itä-Euroopasta tulevien työntekijöiden ongelman eri puolia ja selvitämme, mitä mahdollisuuksia ja haasteita se merkitsee yrityksille ympäri maailmaa. Blogissamme tarkastelemme Itä-Euroopasta tulevien työntekijöiden lisääntyneen rekrytoinnin syitä, mukaan lukien mahdollisia etuja ja haittoja. Tarkastelemme myös oikeudellista kehystä ja annamme vinkkejä siitä, miten työnantajana voi menestyksekkäästi työskennellä itäeurooppalaisten työntekijöiden kanssa. Tule mukaan tälle jännittävälle matkalle aiheen "Työntekijöiden löytäminen Itä-Euroopasta" kautta!

Alihankkijoiden ja vuokratyöntekijöiden löytäminen ulkomailta.

Jos etsit itäeurooppalaisia työntekijöitä, voit löytää heitä monin eri tavoin. Yksi vaihtoehto on tehdä yhteistyötä alihankkijoiden kanssa tai palkata vuokratyöntekijöitä. 

Keitä ovat alihankkijat?

Alitoimittajat ovat yrityksiä, jotka tekevät tiettyjä töitä puolestasi. Niillä on omia työntekijöitä ja ne voivat palkata myös itäeurooppalaisia työntekijöitä. Jos työskentelet alihankkijan kanssa, sinun on kuitenkin varmistettava, että se noudattaa kaikkia lakisääteisiä vaatimuksia ja kohtelee työntekijöitään oikeudenmukaisesti. Lue lisää itäeurooppalaisista alihankkijoista.

Vuokratyöntekijät ja työntekijöiden vuokraus.

Toinen vaihtoehto on palkata vuokratyöntekijöitä. Tässä tapauksessa työntekijät eivät työskentele suoraan yrityksessäsi, vaan heidät välittää työvoimanvuokrausyritys. Tässäkin tapauksessa sinun on varmistettava, että kaikki on oikeudellisesti oikein ja että vuokratyöntekijöille maksetaan oikeudenmukainen palkka. Lisää henkilöstövuokrauksesta >>> 

Edut ja haitat

Kummassakin vaihtoehdossa on sekä etuja että haittoja. Kun työskentelet alihankkijoiden kanssa, sinulla on usein vähemmän vaivaa työn organisointiin ja hallintaan. Sinulla on kuitenkin myös vähemmän valtaa työntekijöiden työolosuhteisiin. Kun palkkaat vuokratyöntekijöitä, sinulla on enemmän joustavuutta kysynnän vaihteluiden varalta, mutta myös korkeammat kustannukset. Jokatapauksessa sinun on syytä tiedottaa asiasta hyvissä ajoin etukäteen ja tarvittaessa hyödyntää ammattilaisen neuvoja, jotta kaikki sujuu juridisesti moitteettomasti ja uusia työntekijöitäsi kohdellaan oikeudenmukaisesti.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean henkilökunnan. 

Löydä työntekijöitä Itä-Euroopasta - Zeitarbeit International on kumppanisi.

Zeitarbeit International tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää työntekijöitä Itä-Euroopasta nopeasti ja helposti. Tarvitsitpa sitten alihankkijoita tai tilapäisiä työntekijöitä Puolasta tai Itä-Euroopasta, meillä on oikea tarjous sinulle.

Vuosien kokemuksemme ja laajan itäeurooppalaisen kontaktiverkostomme ansiosta voimme taata sinulle nopean ja luotettavan työntekijöiden hankinnan. Pidämme laatua ja luotettavuutta erittäin tärkeinä, joten voit luottaa motivoituneisiin ja päteviin työntekijöihin.

Tarjoamme lisäksi yksilöllistä neuvontaa ja tukea ulkomaalaisten työntekijöiden valinnassa ja rekrytoinnissa. Lisäksi tarjoamme tukea majoituksen, ruokailun ja kuljetusten järjestämisessä. Hyödynnä henkilöstöpalveluitamme ja löydä yrityksellesi nopeasti ja helposti oikeat työntekijät Itä-Euroopasta. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua tässä!

Zeitarbeit International 

  • Työllistämme vain sertifioituja alihankkijoita Itä-Euroopasta, joilla on paras ammatillinen pätevyys.
  • Huippuammattilaiset kaupan aloilta, aurinkotekniikasta, sähkötekniikasta, teollisuudesta, tuotannosta, logistiikasta, teollisuuskokoonpanosta, teräsrakentamisesta tai rakennusalalta.
  • Saat täydellisen kustannuspaketin ilman myöhempiä yllätyksiä.
  • Me huolehdimme koko prosessista: järjestelyistä, hallinnosta, luvista, majoituksesta, ateriapalveluista ja matkoista.

Määräaikainen työ Kansainvälinen