Finn faglærte medarbeidere til lagerlogistikk eller produksjonsassistenter fra Øst-Europa.

I tider med kompetansemangel leter stadig flere bedrifter etter løsninger for å opprettholde lagerlogistikken og produksjonen. En mulighet er å ansette fagarbeidere fra Øst-Europa og produksjonsassistenter fra Polen, Tsjekkia, Slovakia eller Ukraina. Men hvordan finner du egnede medarbeidere, og hvilke juridiske rammebetingelser må overholdes? Vi kan hjelpe deg med å finne faglærte medarbeidere til lagerlogistikk eller produksjonsmedarbeidere fra Øst-Europa.

Hvordan finne de rette fagfolkene fra Øst-Europa

Leter du etter kvalifisert faglært arbeidskraft fra utlandet til lagerlogistikk eller produksjonsmedarbeidere, kan det lønne seg å se seg om i Øst-Europa. Der finnes det mange dyktige og motiverte arbeidstakere som gjerne vil jobbe i Tyskland.

For å finne disse arbeidstakerne fra utlandet finnes det flere muligheter. En mulighet er å bruke et spesialisert rekrutteringsbyrå. Rekrutteringsbyråer i Øst-Europa har ofte mange års erfaring med å rekruttere utenlandsk arbeidskraft og kan hjelpe deg med å finne egnede kandidater.

En annen mulighet er å bli aktiv selv og søke spesielt i de østeuropeiske landene. Du bør orientere deg om lokale jobbportaler og bemanningsbyråer og publisere jobbtilbudene dine der. Sørg for at du formulerer tilbudet tydelig og oppgir alle relevante krav og betingelser. På denne måten kan du sikre at bare søkere som virkelig er egnet, søker.

Når du har funnet potensielle kandidater, bør du sjekke dem grundig og ta hensyn til deres kvalifikasjoner og tyskkunnskaper. Det kan også være nyttig å gjennomføre et personlig intervju over telefon eller Skype for å bli bedre kjent med kandidaten. Med litt tålmodighet og engasjement kan du finne kvalifiserte lagerlogistikkspesialister eller produksjonsassistenter fra Øst-Europa og berike bedriften din med nye talenter.

MLes mer om faglærte fra utlandet >>>.

logistikkmedarbeider, lagermedarbeider
Outsourcing i Øst-Europa

Finn spesialister innen produksjon og lagerlogistikk hos Temporary Work International

Hvis bedriften din er på utkikk etter fagarbeidere til lagerlogistikk eller produksjonsmedarbeidere fra Øst-Europa, er Zeitarbeit International det rette stedet for deg. Et av våre hovedfokusområder er assistenter og produksjonsmedarbeidere fra Polen, arbeidstakere fra Ukraina og Øst-Europa generelt. Har du planlagt et personaloppdrag? Finn ut mer om de ulike alternativene, og ikke nøl med å kontakte oss. Vi tilbyr deg en pålitelig løsning når det gjelder den planlagte rekrutteringen. Vi er din pålitelige allrounder når det gjelder personell fra Polen og Øst-Europa. Vi tar oss av dine forespørsler: innkvartering og logistikk samt personlig oppfølging av de utsendte medarbeiderne.

Vi tilbyr midlertidige ansettelser og arbeidskontrakter

Midlertidig ansettelse classic, også kalt midlertidig arbeid, er en pålitelig måte å støtte produksjonen i bedriften på.

En arbeidskontrakt eller en tjenestekontrakt fra Polen eller Øst-Europa til leasing av ansatte fra Tsjekkia, Slovakia og Ukraina er velkommen hos våre kunder.

Vårt motto er Zeitarbeit International er din partner når det gjelder arbeidskraft fra Europa. Vi støtter deg og garanterer deg fleksibel og kortsiktig personale fra Øst-Europa. Sammen med teamet vårt står vi for din suksess!

Enten du er på utkikk etter produksjonsmedarbeidere fra Polen til bil- eller næringsmiddelindustrien, kjøkkenmedarbeidere fra Slovakia, Tsjekkia eller Ukraina, eller til og med stuepiker fra Serbia, er vi den rette rekruttereren for Øst-Europa.

Outsourcing

Outsourcing er en måte å støtte deg i prosjektet ditt på. Flytt produksjonen eller deler av produksjonen til Øst-Europa. Vi støtter deg med vår erfaring og kunnskap og presenterer gjerne et helhetlig konsept for deg, fra logistikk til komplette produksjonsanlegg i Øst-Europa, fra Polen, Tsjekkia og Slovakia til Romania eller Serbia. Gå nye veier med oss og spar penger som tusenvis av dine konkurrenter. Begynn med lønns- og lønnskostnader, logistikk og energikostnader. Vi gir deg gjerne råd.