Finn arbeidstakere fra Øst-Europa

Derfor er arbeidstakere fra Øst-Europa det perfekte valget for din bedrift

Arbeidstakere fra Øst-Europa er en viktig faktor som i økende grad påvirker den globale økonomien. I denne bloggen skal vi se nærmere på de ulike aspektene ved arbeidskraften fra Øst-Europa og finne ut hvilke muligheter og utfordringer det innebærer for bedrifter over hele verden. I bloggen vil vi se på årsakene til den økte rekrutteringen av arbeidstakere fra Øst-Europa, inkludert mulige fordeler og ulemper. Vi tar også en titt på det juridiske rammeverket og gir tips om hvordan du som arbeidsgiver kan jobbe med østeuropeiske arbeidstakere. Bli med på denne spennende reisen gjennom temaet "Å finne arbeidskraft fra Øst-Europa"!

Finne underleverandører og vikarer fra utlandet

Hvis du er på utkikk etter arbeidstakere fra Øst-Europa, finnes det flere måter å finne dem på. Ett alternativ er å samarbeide med underleverandører eller ansette vikarer. 

Hvem er underleverandører?

Underleverandører er selskaper som påtar seg visse oppgaver for deg som oppdragsgiver. De har egne ansatte og kan også ansette arbeidere fra Øst-Europa. Hvis du samarbeider med en underleverandør, må du imidlertid forsikre deg om at de overholder alle juridiske krav og behandler sine ansatte rettferdig. Lær mer om underleverandører fra Øst-Europa.

Vikarer og utleie av ansatte.

Et annet alternativ er å ansette vikarer. I dette tilfellet jobber ikke arbeidstakerne direkte for deg i bedriften, men formidles av et vikarbyrå. Også i dette tilfellet bør du forsikre deg om at alt er juridisk korrekt og at vikarene får en rettferdig lønn. Mer om leasing av ansatte >>> 

Fordeler og ulemper

Begge alternativene har fordeler og ulemper. Når du bruker underleverandører, slipper du ofte å organisere og lede arbeidet. Men du har også mindre kontroll over de ansattes arbeidsforhold. Når du leier inn midlertidig arbeidskraft, har du større fleksibilitet ved svingninger i etterspørselen, men også høyere kostnader. I alle tilfeller bør du informere deg i god tid på forhånd og om nødvendig benytte deg av profesjonell rådgivning for å sikre at alt går riktig for seg juridisk sett og at de nye arbeidstakerne behandles rettferdig. </span

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne de rette medarbeiderne. 

Finn arbeidere fra Øst-Europa - med Zeitarbeit International som partner

Zeitarbeit International gir deg muligheten til å finne arbeidstakere fra Øst-Europa raskt og enkelt. Enten du trenger underleverandører eller vikarer fra Polen eller Øst-Europa, har vi det rette tilbudet for deg.

Takket være vår mangeårige erfaring og et bredt kontaktnett i Øst-Europa kan vi garantere deg en rask og pålitelig anskaffelse av arbeidskraft. Vi legger stor vekt på kvalitet og pålitelighet, slik at du kan stole på motiverte og kompetente medarbeidere.

I tillegg tilbyr vi individuell rådgivning og støtte ved utvelgelse og rekruttering av medarbeidere fra utlandet. I tillegg tilbyr vi også hjelp til å organisere innkvartering, forpleining og transport. Tjen på våre personaltjenester og finn raskt og enkelt de rette medarbeiderne fra Øst-Europa til din bedrift. Vi ser frem til å hjelpe deg med dette!

midlertidig arbeid internasjonalt 

  • Vi benytter kun sertifiserte underleverandører fra Øst-Europa med de beste faglige kvalifikasjonene.
  • Toppyrker innen håndverk, solenergiteknikk, elektroteknikk, industri, produksjon, logistikk, industrimontasje, stålkonstruksjon eller bygg- og anleggsbransjen.
  • Du får en komplett kostnadspakke uten etterfølgende overraskelser.
  • Vi tar oss av hele prosessen: organisering, administrasjon, tillatelser, innkvartering, forpleining og reise.

Midlertidig arbeid Internasjonalt